Accessoires

Met  accessoires kun je eindeloos variëren. Je kunt met een nieuwe leren accessoire je outfit net dat beetje extra geven door te kiezen voor een opvallende kleur of print. Heb je al veel kleur of print in je outfit, kies dan voor een minder opvallende accessoire. Mooie leren accessoires zijn leuk om cadeau te geven of als cadeau te krijgen.  

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 139 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 139 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Leren accessoires bij Leatherlicious online

Ontdek de prachtige leren accessoires bij Leatherlicious online. Mooie leren make up tasjes van Fabienne Chapot of MYOMY DO GOODS. Leuk om cadeau te geven aan iemand, of als cadeautje aan jezelf.  Make up tasjes worden steeds vaker meegenomen in de handtas. Leatherlicious heeft ook de My Paper Bag Bag-in-Bag in haar collectie en nog veel meer! Deze binnentasjes zijn speciaal gemaakt voor de My Paper bag Long Handle van MYOMY DO GOODS. 
 

Onderhoudsproducten voor je leren accessoire

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe leren tas of accessoire mooi en soepel blijft, adviseren we je om deze regelmatig in te sprayen met een onderhoudsproduct speciaal voor leren producten. We hebben verschillende merken in onze collectie.  Een onderhoudsset van Rapide, deze wordt door Castelijn & Beerens geadviseerd ter verlenging van de levensduur van hun leren tassen en accessoires. Collonil heeft hele mooie zachte sprays op natuurbasis. Een onderhoudsspray op olijfolie en een onderhoudsspray speciaal voor leren accessoires op basis van bamboe.
 

Leren accessoires online bestellen bij Leatherlicious

Bij Leatherlicious kun je heel gemakkelijk je leren accessoire online bestellen. Heb je jouw bestelling voor 16:00 uur besteld, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Wil je liever jouw leren accessoire op een andere dag of andere locatie bezorgd hebben, dan kun je dat heel gemakkelijk aangeven bij Leatherlicious. Is het een cadeautje? Laat dan je nieuwe leren accessoire als een cadeautje door ons inpakken. Dat doen we graag!

€10,- korting

Schrijf je hier in!