Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak. Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 25 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 25 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

CASTELIJN & BEERENS

Bij Castelijn & Beerens vinden ze kwaliteit, vakmanschap en innovatie enorm belangrijk. Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

LEREN ACCESSOIRES VAN CASTELIJN & BEERENS BIJ LEATHERLICIOUS

Met de leren accessoires van Castelijn & Beerens ben je verzekerd van een mooie maar vooral kwalitatief zeer goede leren accessoire. Alle accessoires van Castelijn & Beerens zijn gemaakt van het allerbeste vol-aniline rundleer. Elke huid wordt zorgvuldig met de hand geselecteerd. Castelijn & Beerens werkt nauw samen met gespecialiseerde leerlooierijen om zo de glans, kleur en het gevoel te geven van de accessoire, dat nodig is. Bij Castelijn & Beerens is alleen perfect genoeg, dit is ingegeven door de oprechte liefde voor leer.

CASTELIJN & BEERENS ACCESSOIRES ONLINE BESTELLEN BIJ LEATHERLICIOUS

Wij hebben een uitgebreide collectie leren accessoires van Castelijn & Beerens. Mochten wij jouw favoriete item niet online hebben staan, dan kunnen wij die in de meeste gevallen gewoon voor jou bestellen. Neem daarvoor altijd contact met ons op, wij helpen je graag! Heb jij jouw nieuwe Castelijn & Beerens accessoire gevonden? Dan kun je heel makkelijk en veilig online bestellen bij Leatherlicious. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dan zorgen wij ervoor dat het diezelfde dag nog wordt verstuurd. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe leren accessoire van Castelijn & Beerens wilt ontvangen.

Heb je nog vragen over de leren accessoires of andere vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen: klantenservice@leatherlicious.nl Je kunt ons ook bellen of een Whatsappje sturen: 06-24908868