Fabienne Chapot

Fabienne Chapot, het populaire en vrolijke Amsterdamse merk, voorheen bekend als Fab. by Fabienne is uitgegroeid tot hèt accessoiremerk van Nederland met de bekende sterren en harten. Eén volwaardig lifestylemerk voor leren accessoires, leren schoenen en een kledinglijn, was de grootste wens van oprichtster en designer Fabienne Chapot. Door de enorme groei, de toenemende vraag in het buitenland en de lancering van de nieuwe kledinglijn werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk bij het Amsterdamse modemerk. Dit betekent dat Fab. verder is gegaan als het merk Fabienne Chapot, met een nieuw logo dat iets klassieker en rustiger is. De drie goudkleurige letters van Fab. zijn vervangen door de twee initialen van oprichtster en designer Fabienne Chapot (FC).

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 24 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 24 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Fabienne Chapot 

Fabienne Chapot is de oprichtster van het Amsterdamse label Fabienne Chapot. Fabienne Chapot is begonnen met het ontwerpen van portemonnees onder de naam Fab by Fabienne. Ze heeft naast haar Fab collectie een fashion lijn ontworpen. Naast haar leren portemonnees, accessoires en tassen heeft ze nu ook een kleding en schoenenlijn. In haar fashion brand staat de beste kwaliteit centraal. Sinds 2006 is ze verder gegaan als Fabienne Chapot met haar hele merk. Lees er alles over in onze blog. De collectie van Fabienne Chapot staat bekend om haar vrolijke prints en kleuren, geïnspireerd door de reizen van Fabienne Chapot naar Bali. Op Bali heeft zij ook haar tassen geproduceerd. Het resultaat is een vrolijke en kleurrijke mix van Amsterdams lef en Balinees vakmanschap.

 

Leren accessoires van Fabienne Chapot

Bij Leatherlicious vind je een ruim aanbod van prachtige leren portemonnees en purses in verschillende kleuren prints. De purses van Fabienne Chapot zijn ruim en bieden ruimte voor alles wat je mee wilt nemen in je portemonnee. Aan de purse zit een leren polsbandje, zo kun je de purse ook als clutch dragen! De portemonnees van Fabienne Chapot zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende soorten printjes, oogjes en hartjes. De portemonnees van Fabienne Chapot zijn door hun kleuren en prints heel herkenbaar en het is bijna onmogelijk om er niet vrolijk van te worden!

Fabienne Chapot online bestellen bij Leatherlicious

Heb je het perfecte accessoire gevonden? Dan kun je deze veilig en gemakkelijk online bestellen bij ons. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe tas wilt ontvangen. Je kunt nu ook de optie achteraf betalen kiezen, hierdoor betaal je pas als je het product goed hebt ontvangen. Heb je nog vragen over de leren tassen of andere vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen: klantenservice@leatherlicious.nl Je kunt ons ook bellen of een whatsappje sturen: 06 24908868