My Paper Bag

MY PAPER BAG is de meest geliefde collectie van MYOMY Do Goods. Deze producten worden met de hand gemaakt in de fairtrade gecertificeerde werkplaats in India. Hierdoor is ieder product uniek met een eigen karakter. 

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

5 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

5 Artikel(en)

Pagina

My Paper Bag 

De My Paper Bag van MYOMY do goods is ontworpen door Dutch Desginer Ramon Middelkoop. Hij was geïnspireerd door een papieren tasje (Paper Bag) van een zwerver in de tram. Het papier tasje was ontzettend vies, maar hield zijn vorm. Dit was de reden om er een duurzaam exemplaar van te maken en zo ontstond de My Paper Bag. De My Paper Bag is de populairste collectie van MYOMY do goods en dit bewuste modemerk is in 2007 opgericht door Marja Baas.

MYOMY do goods produceert leren tassen en accessoires vanuit een duurzame gedachte. De tassen van MYOMY do goods worden met de hand gemaakt in India in een fairtrade gecertificeerde werkplaats. De mensen die op de werkplaats werken komen uit de laagste kasten en door de productie van een Paper Bag hebben veel mensen een mogelijkheid tot een goede opleiding en werkplek. Iedere My Paper Bag heeft een eigen huid en dat maakt iedere tas uniek. De huid wordt duurzaam gelooid en bewerkt in één van de beste en veiligste leerlooijeren van de wereld. Elke My Paper Bag is afgewerkt met het wel bekende kartelrandje. De tassen van MYOMY do goods worden geleverd in een tas met opdrukt die gemaakt van oude petflessen. Als je wil weten Welke My Paper Bag bij jou past, lees je daar alles over in onze blog!

Leren accessoires van My Paper Bag

My Paper Bag heeft naast een tassen collectie ook leren accessoires. MYOMY do goods heeft verschillende portemonnees in meerdere kleuren. Naast portemonnees heeft MYOMY do goods ook een leren make-up tasje met anaconda print. Bij Leatherlicious hebben we de hele collectie van de My Paper Bag online. In de My Paper Bag collectie tref je verschillende modellen tassen. Het meest favoriete model is de My Paper Bag Long Handle Zip. Een schoudertas die je zowel voor je werk als privé kunt gebruiken. De tas is stoer, stijlvol en wordt alleen maar mooier naarmate je hem gebruikt.

My Paper Bag online bestellen bij Leatherlicious

Heb je het perfecte accessoire gevonden? Dan kun je deze veilig en gemakkelijk online bestellen bij ons. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe tas wilt ontvangen. Je kunt nu ook de optie achteraf betalen kiezen, hierdoor betaal je pas als je het product goed hebt ontvangen. Heb je nog vragen over de leren tassen of andere vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen: klantenservice@leatherlicious.nl Je kunt ons ook bellen of een whatsappje sturen: 06 24908868