Myk Bags

Myk Bags is een nieuw Nederlands merk dat prachtige en stijlvolle leren tassen en accessoires ontwerpt. De designer achter het merk Myk Bags is Maaike Koemans. De kracht van eenvoud zie je terug in de ontwerpen van de accessoires van Myk Bags. Strakke en minimalistische ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijk, zacht en karakteristiek leer. De perfectie combinatie en daardoor herkenbaar voor het merk Myk Bags. Myk Bags staat voor goede kwaliteit, hoge functionaliteit en een tijdloos design. De leren tassen en accessoires van Myk Bags worden alleen maar mooier naarmate het langer gebruikt. Dit komt door het natuurlijke leer dat wordt gebruikt en dat voel je en dat ruik je.

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

4 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

4 Artikel(en)

Pagina

MYK BAGS

MyK Bags staat voor kracht en eenvoud. Alle accessoires van MyK Bags worden gemaakt van runderleer dat zijn natuurlijke charme behoudt. Elk accessoire krijgt naarmate het gebruik haar eigen karakter en dat maakt elk accessoire van de MyK Bags uniek. De accessoires van MyK Bags zijn vaak functioneel en tijdloos. Dat is wat Maaike Koemans, de oprichter van MyK Bags, wilde bereiken. Alle leren accessoires van MyK Bags zijn van hoge kwaliteit en dat is zeker terug te zien in het ontwerp.

LEREN ACCESSOIRES VAN MYK BAGS BIJ LEATHERLICIOUS

Bij Leatherlicious verkopen wij prachtige leren portemonnees van MyK Bags. Leatherlicious verkoopt de Purse Spendit in verschillende kleuren. Een mooie portemonnee die binnenin overzichtelijk en ruim is.

MYK BAGS ONLINE BESTELLEN BIJ LEATHERLICIOUS

Heb je een keuze kunnen maken uit de prachtige collectie accessoires van MyK Bags? Dan bestel je eenvoudig, snel en veilig je nieuwe leren accessoire bij Leatherlicious online. Heb je jou bestelling voor 16:00 uur geplaatst? Dan zorgen wij dat deze diezelfde dag nog verstuurd wordt. Is jouw bestelling een cadeautje? Dan kun je gebruik maken van onze gratis cadeauservice! Is het accessoire van MyK Bags toch niet naar wens? Dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

SUMMER DEAL 15% korting