MYOMY DO GOODS

Bekijk onze prachtige producten van MYOMY. Ons aanbod bestaat naast de MY PAPER BAG collectie ook uit de MY CLASSIC BAG, de MY BLACK BAG en de CARRY BAG collectie. De producten zijn gemaakt van eerlijk verkregen leer en fairtrade vakmanschap. Op deze manier ben je trotse eigenaar van een uniek design product, en draag je bij aan een betere wereld. Lees meer over de collectie van MYOMY.

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

11 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

11 Artikel(en)

Pagina

MYOMY DO GOODS 

MYOMY DO GOODS staat bekend om haar kennis op het gebied van eerlijk verkregen leer, haar fairtrade vakmanschap en duurzaam looijen. MYOMY wordt gezien als één van de meest bewuste modemerken in Europa. Sinds 2007 maakt MYOMY duurzame leren tassen en accessoires. De eerste tas, de My Paper Bag Short Handle is geïnspireerd de beroemde papieren zak. Deze tas is ontworpen door Dutch Designer Ramon Middelkoop. Deze My Paper Bag betekende het begin van MYOMY do goods en werd het eerst iconische design van MYOMY do goods. MYOMY do goods combineert de kwaliteit van duurzame materialen met een iconisch design. De My Paper Bag Short Handle is het duurzame alternatief voor de papierenzak. Met een tas van MYOMY do goods ben je niet alleen trotse eigenaar van een iconisch Dutch Design, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Leren accessoires van MYOMY DO GOODS

MYOMY do goods heeft naast een tassen collectie ook leren accessoires. MYOMY do goods heeft verschillende portemonnees in meerdere kleuren. Naast portemonnees heeft MYOMY do goods ook leren make-up tasjes met een anaconda print. Bij Leatherlicious vinden wij het belangrijk om kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te bieden. Met een tas of accessoire van MYOMY do goods heb je een duurzaam product en een prachtig merk aangeschaft. De meest geliefde collectie van MYOMY do goods is de My Paper Bag collectie. Wil je meer weten over het duurzame Nederlandse merk MYOMY do goods? Je leest er alles over in onze blog over MYOMY do goods.

MYOMY DO GOODS online bestellen bij Leatherlicious

Heb je het perfecte accessoire gevonden? Dan kun je deze veilig en gemakkelijk online bestellen bij ons. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe tas wilt ontvangen. Je kunt nu ook de optie achteraf betalen kiezen, hierdoor betaal je pas als je het product goed hebt ontvangen. Heb je nog vragen over de leren tassen of andere vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen: klantenservice@leatherlicious.nl Je kunt ons ook bellen of een whatsappje sturen: 06 24908868