X works

Stoere handgemaakte unieke leren tassen voor de echte fashionista! Prachtige tassen die alleen maar mooier worden naarmate je ze langer gebruikt. Zowel het ontwerp, het leer als de productie komt uit Nederland. De tassen van X works worden met de hand gemaakt in een eigen fabriek in het Zuiden van het land en zijn voor 95% vervaardigd uit Nederlandse leersoorten. Het is een puur product, geen voering in de tas, onafgewerkte naden, details binnenin en soms met studs als afwerking. X works heeft een eigen ontwerpteam die haar ideeën en inspiratie opdoet in diverse wereldsteden maar veelal ook in Nederland zelf. Aan iedere tas hangt het kenmerk van X works "de molen" oer-Hollands. De wieken zijn gebruikt in elk item en staan voor de X van het merk, leuk detail. Laat je inspireren door de prachtige collectie van X works! Mocht je op zoek zijn naar een ander model of kleur of is jouw favoriete tas uitverkocht, neem gerust contact met ons op, wij kunnen het altijd voor je bestellen.

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 14 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 14 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

X WORKS

X Works is een Hollands tassenmerk met een sterke beleving. X Works produceert tassen en accessoires voor dames. Al deze producten worden handgemaakt in hun eigen fabriek in Sprang Capelle. De leren accessoires zijn gebaseerd op de Hollandse lifestyle. Deze accessoires van X Works worden gekenmerkt met key items. Op elk accessoire staat een kleine molen, typisch Hollands. De wieken van de molen staan voor de X van het merk zelf. Het merk X Works wordt niet alleen in Nederland verkocht, ook in Belgie, Duitsland en England. Wil je meer informatie over X Works en haar leren accessoires/tassen, lees dan onze blog over de X Works collectie.

Leren accessoires van X Works

De leren accessoires van X Works worden met de hand gemaakt in een eigen fabriek in het Zuiden van het land en zijn voor 95% vervaardigd uit Nederlandse leersoorten. De accessoires van X Works zijn een puur product, ze hebben geen onafgewerkte naden. X Works heeft een eigen ontwerpteam die haar ideeen en inspiratie opdoet in diverse wereldsteden maar veelal ook in Nederland zelf. Op elk accessoire komt het kenmerk van X Works terug, ‘De molen’ oer-Hollands. De wieken zijn gebruikt in elk item en staan voor de X van het merk, leuk detail! Laat je inspireren door de prachtige collectie leren accessoires van X Works!

LEREN ACCESSOIRES VAN X WORKS BIJ LEATHERLICIOUS

Wij verkopen bij Leatherlicious een groot aanbod leren accessoires van X Works. Leatherlicious verkoopt de portemonnees Rijna M, Fam L Raider, Kieke S Raider, Rijna M Raider en de Niene L Raider. Ook verkoopt Leatherlicious het make-up tasje Ina XXS Raider. Deze unieke, stoere en eigentijdse producten typeren het merk X Works. Het product is puur door de afwerking en de Nederlandse leersoorten. De leren accessoires komen tot leven naarmate je het product langer gebruikt. Neem gerust een kijkje in ons assortiment aan accessoires van X Works. Mocht je op zoek zijn naar een ander model of kleur of is jouw favoriete accessoire uitverkocht, neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen het altijd voor je bestellen.

X WORKS ACCESSOIRES ONLINE SHOPPEN BIJ LEATHERLICIOUS

Heb jij dé perfecte leren X Works accessoire gevonden? Dan kun je deze direct bestellen bij Leatherlicious. Als je voor 16:00 uur besteld is de X Works accessoire morgen al in huis. Je kunt zelf de bezorgtijd kiezen die voor jou het beste uitkomt. Wij accepteren ook de Fashion Giftcard en de Fashioncheque. Heb je verder nog vragen?

Je kunt altijd een mailtje sturen naar: klantenservice@leatherlicious.nl Wij proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen!