Jippie!!!! We zijn genomineerd voor The Ultimate Webshop 2015 verkiezing!!

Deze verkiezing wordt voor de vijfde keer georganiseerd door Ultimate Webshops. Uit alle aanmeldingen is door een jury een selectie gemaakt van de leukste, hipste en meest originele webwinkels. En Leatherlicious behoort tot de 25 genomineerden voor deze verkiezing! Naast dat wij nu al heel erg trots zijn, willen we natuurlijk heel graag kans maken op de titel The Ultimate Webshop 2015! 

Dus het gaat nu eigenlijk pas echt beginnen....En dat kunnen we niet zonder jullie! Van 28 september tot en met 25 oktober kun je online jouw stem uitbrengen! En door te stemmen maak je zelf ook kans op hele leuke prijzen namelijk:

High tea voor 2 personen
Dagje uit met het hele gezin
Wellness arrangement voor 2 personen

 

Maar waarom willen wij winnen?

Ik ben erg trots op wat we in anderhalf jaar tijd hebben neergezet met de webshop. We worden steeds beter gevonden door nieuwe klanten, hebben zeer tevreden en terugkerende klanten en zelfs onze grote concurrenten weten ondertussen wie we zijn. Hoe mooi zou het zijn om de titel The Ultimate Webshop 2015 te mogen dragen als Leatherlicious. Wie weet brengt ons dat weer een paar stappen verder! 

Naast eeuwige roem kunnen we ook een mooi prijzenpakket winnen, bestaande uit een promotiepakket op Ultimate Webshops, deelname aan de webwinkel cursus van Succes met je Webshop, een halfjaarabonnement op Checklist Webwinkel en 2 tickets voor de Nationale Webwinkeldag in november.

Vind jij dat Leatherlicious ook een stem verdiend? 

Ga dan naar deze link en breng je stem uit: Stem op jouw favoriete webwinkel en win zelf ook!

Super bedankt voor jouw stem! 

Lfs, Jenny