Fab en Fabienne Chapot online verkooppunten

De tassen en accesoires van Fab en Fabienne Chapot zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 500 winkels in vijftien landen van Zweden tot Duitsland en van Japan tot Amsterdam. Het aantal verkooppunten groeit nog steeds en dat laat zien dat de collectie van Fabienne Chapot erg in trek is en zal blijven! 

Ook online worden de tassen en andere accessoires van Fab en Fabienne Chapot verkocht, zo ook bij Leatherlicious.nl 

De reden om een portemonnee, tas of business bag online te kopen, is dat wij bijna alle modellen en kleuren vanuit voorraad leveren. Dit kunnen fysieke winkels meestal niet vanwege ruimtegebrek. Helaas kun je het product bij ons niet eerst zien en vasthouden. Maar wij geven altijd een niet goed, geld terug garantie. Je kunt het product binnen 14 dagen altijd retourneren. Je kunt ons ook altijd om extra foto's vragen van de leren tas of portemonnee die je op het oog hebt! Deze sturen we dan zsm aan je door per mail of via de what's app! Hierdoor krijgen onze klanten een beter beeld bij wat ze uiteindelijk willen kopen! 

Waarom zou je nog meer bestellen bij online verkooppunt Leatherlicious?

- Uitstekende service en beoordeling van klanten (https://www.kiyoh.nl/leatherlicious/)
- Gratis verzending binnen NL!
- Bezorgd waar en wanneer jij wil!
- Regelmatig kortingscodes te verkrijgen via de site!
- Gratis cadeauservice!
- Je kunt betalen met de Fashioncheque of Fashion Giftcard!

Bij vragen neem gerust contact met ons op (info@leatherlicious.nl of via tel.nr. 030 - 227 0668 - wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur) 

Mocht je een artikel zoeken van Fabienne Chapot en je ziet hem bij ons niet online staan, neem dan ook altijd even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen we het gewoon voor je bestellen! 

Kijk hier de totale collectie van Fabienne Chapot: https://www.leatherlicious.nl/designers/fab/