MYOMY

De perfecte tas voor een weekendje weg 

Het wordt weer lekker weer en de zomerkriebels beginnen weer op te spelen. De perfecte tijd om er een weekendje tussenuit te gaan met je vriend/vriendin of je vrienden. Van een 3 daagse stedentrip tot aan een weekendje ergens helemaal relaxen, wij zeggen inpakken maar! Nu is er natuurlijk wel een klein probleempje, wat gaat er allemaal mee en waar gaat dat allemaal in passen? Die oude tas van 100 jaar geleden die op zolder staat? Of misschien heeft de buurvrouw nog wel iets te leen? Het is altijd hetzelfde. Maar maak je geen zorgen wij hebben een aantal prachtige weekendtassen voor jou op een rijtje gezet zodat de enige zorg die jij nog maar hebt, is: wat ga ik meenemen en waar gaat de reis naartoe?

 

De perfecte leren weekendtas

Waar voldoet de perfecte weekendtas aan? Wij hebben een aantal punten op een rijtje gezet voor jou wat een weekendtas perfect maakt.

Ten eerste is het belangrijk dat de weekendtas genoeg ruimte biedt, zodat je makkelijk al je spullen kunt meenemen. En niet dat leuke topje of dat leuke boek hoeft thuis te laten omdat het niet meer past.

Ten tweede voldoet de perfecte weekendtas aan een fijn formaat. Niemand heeft tenslotte zin om te gaan sjouwen met een hutkoffer tijdens het weekendje weg!

Ten derde is het fijn als de weekendtas beschikt over een veilige ritssluiting en verschillende opbergvakjes voor je telefoon, portemonnee, sleutels etc. zodat je niet een uur hoeft te graven naar je spullen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat de weekendtas lang meegaat en van goede kwaliteit leer is. Want, om elk jaar op zoek te gaan naar een nieuwe weekendtas is ook niet ideaal.

En wat maakt de weekendtas nou helemaal perfect? Dat is uiteindelijk toch wel het uiterlijk van de tas! Uiteindelijk wil je ook gewoon een mooie, stijlvolle of stoere weekendtas, in ieder geval een tas waarmee je gezien mag worden en die je met trots kunt showen.


Collectie leren weekendtassen voor hem en haar bij Leatherlicious 

Leatherlicious heeft een mooi assortiment aan weekendtassen voor hem en haar. Wij hebben stoere, handige en stijlvolle leren tassen van verschillende merken als MYOMY, Castelijn & Beerens en Legend. Alle weekendtassen zijn van een fijn formaat en zijn handig te dragen.

 

MYOMY DO GOODS MYOMY Philip Weekender Cognac 

 

MYOMY                                MYOMY

 Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: Off blackRambler Brandy, Rambler Black, Original, Taupe, en cognac

 

Castelijn & Beerens weekendtas bravo 

Castelijn & Beerens Castelijn & Beerens

 

Legend Weekender Albenga

Legend Legend