Internationale Vrouwendag bij Leatherlicious

Ieder jaar op 8 maart is het de dag dat alle vrouwen in het zonnetje gezet mogen worden. Het is dan namelijk Internationale Vrouwendag. Deze dag wordt al sinds 1912 in Nederland gevierd en Leatherlicious viert het samen met jou door middel van een leuke kortingsactie. Bij Leatherlicious ontvang je op 8 maart 2018 een leuke korting van 8%* op je bestelling ter ere van Internationale Vrouwendag. 

Happy Women's Day

Waar staat Internationale Vrouwendag voor?

Internationale Vrouwendag stond en staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Deze dag is ontstaan omdat vrouwen opkwamen voor hun rechten op het gebied van onder andere arbeidsrecht en kiesrecht.

Wij steunen de landen en organisaties die zich inzetten voor de rechten van de vrouw. Wij vinden het belangrijk dat vrouwen eerlijk en oprecht behandeld worden en dat mishandeling en discriminatie niet en nooit wordt geaccepteerd. Hier willen wij dan ook graag even bij stil staan, want zo vanzelfsprekend is het helaas nog niet overal.

Kortingsactie bij Leatherlicious

Internationale Vrouwendag vieren wij bij Leatherlicious door het geven van 8% korting* op je bestelling! Dit is de perfecte dag om jezelf te verwennen met een mooie leren tas of portemonnee van de verschillende Nederlandse topmerken. 

(*korting geldt op de totale collectie, m.u.v. cadeaubonnen en onderhoudsproducten en geldt alleen op 8 maart 2018 van 00:00 tot 23:59, de korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje)

Check onze website voor alle mooie leren tassen , portemonnees en andere leren accessoires