SALE of UITVERKOOP MY PAPER BAG MYOMY DO GOODS

My Paper Bag handbag crossbody Anaconda Brandy

Ben je op zoek naar een My Paper Bag of andere leren tas van MYOMY DO GOODS in de uitverkoop? Dan zul je waarschijnlijk al hebben gemerkt dat je favoriete tas bijna niet in de sale te vinden is. Dit heeft er onder andere mee te maken dat fairtade en duurzaamheid belangrijke onderdelen zijn in de filosofie van MYOMY, het bedrijf achter de welbekende My Paper Bag.

Duurzaam en Fairtrade filosofie van MYOMY

- Duurzaamheid en fairtrade betekenen in dit geval ook dat de hele keten een eerlijk bedrag verdient aan het product

- Alle producten van MYOMY worden fairtrade gemaakt in India

- Elke verkochte leren MYOMY tas of accessoire creëert een nieuwe kans op menswaardig bestaan voor mensen die dit het hardst nodig hebben in India. 
- Elke gecreërde baan betekent voedsel, opleiding en gezondheidszorg voor een hele familie.
- De tassen worden gemaakt van plantaardig gelooid eerlijk verkregen leer. Lees hierover alles in ons blog de leersoorten van MYOMY


Daarbij werkt MYOMY DO GOODS met een doorlopende 'never out of stock' collectie. De tassen die in de NOOS collectie zitten, gaan niet in de sale omdat deze producten niet seizoensgebonden zijn.

Dit zijn dan ook de redenen dat je niet heel veel My Paper Bag’s of andere leren tassen en accessoires van MYOMY DO GOODS in de sale zult vinden.

Dus met de aanschaf van een My Paper Bag of andere MYOMY tas of accessoire draag je bij aan een betere wereld op het gebied van mens en milieu! MYOMY DO GOODS.

My Paper Bag en MYOMY SALE

Sommige seizoenskleuren en uitlopende modellen van de My Paper Bag of varianten uit een andere collectie van MYOMY DO GOODS gaan af en toe wel in de sale. Ook bij Leatherlicious! Wil je dus heel graag een My Paper Bag of andere tas van MYOMY maar dan het liefst in de uitverkoop kopen? Ga dan snel naar MYOMY SALE en scoor jouw favoriete item met korting.

Kortingsacties bij Leatherlicious

Ook hebben we bij Leatherlicious regelmatig leuke kortingsacties zodat je een nieuwe exemplaar ook met een leuke korting kunt kopen. WIl je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Instagram

Bekijk het complete aanbod van MYOMY

Wil je meer weten over MYOMY Do Goods en de MY PAPER BAG, klik hier