Het nieuwe merk Renee by Castelijn & Beerens

RENEE is de jongste aanwinst uit de Castelijn & Beerens familie! Mooie stoere leren tassen en accessoires voor mannen met een geheel eigen karakter! 

Martijn en Babette Beerens, broer en zus zijn de oprichters van RENEE by Castelijn & Beerens. De RENEE collectie is ontworpen als eerbetoon aan hun vader, René Beerens, die tot 2008 het familiebedrijf Castelijn & Beerens leidde. 

Een voorliefde voor leer, kennis die van generatie op generatie is overgedragen en doorzettingsvermogen dat is het geheim van de Castelijn & Beerens familie. 

Martijn en Babette wilde het rijke lederambacht nieuw leven inblazen. Dit hebben ze dan ook gedaan door het ontwerpen van de RENEE collectie. Deze collectie heeft een geheel eigen karakter met als motto: volg je eigen wijsheid. 

De kennis van lederambacht staat voor Martijn en Babette Beerens aan de basis van de kwaliteit en functionaliteit van alle leren tassen en accesoires van RENEE by Castelijn & Beerens. 

Bij de producten van RENEE  by Castelijn & Beerens worden alleen de meest hoogwaardige materialen gebruikt. Bijvoorbeeld volnerf rundleer met wax dat een geheel eigen karakter krijgt bij gebruik. Volnerf is de sterkste laag van de huid, waarbij de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar blijft.

Iedere tas die ze hebben ontworpen is vernoemd naar iemand uit de familie; vader, opa, oom, partner. Dit wordt ook bij iedere tas beschreven. 

Bekijk de totale collectie van Renee by Castelijn & Beerens hier!

Mocht je op zoek zijn naar een tas of andere leren accessoire van Renee by Castelijn en Beerens die nog niet in onze webshop staat of misschien is uitverkocht, schroom niet om contact met ons op te nemen. We kunnen het voor je bestellen en wie weet heb je het dan al binnen een paar dagen in huis.