Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een cadeau voor een vriend, vriendin, geliefde of familielid maar je weet niet zo goed wat je moet kopen? Leatherlicious biedt een uitstekende oplossing namelijk: de Cadeaubon. Met een cadeaubon van Leatherlicious kan diegene zelf een hippe, stoere of stijlvolle leren tas of accessoire kiezen uit ons brede assortiment. De cadeaubon is onbeperkt geldig en kan worden verzilverd op alle artikelen in de online shop van Leatherlicious. Wij pakken de cadeaubon voor je in, zodat je met een mooi cadeautje kunt verschijnen.

Cadeaubon met een andere waarde
Wil je een cadeaubon met een andere waarde dan op onze website staat? Neem dan even contact met ons op via info@leatherlicious.nl en we gaan het regelen voor je!

E-giftcard
Leatherlicious heeft ook E-giftcards beschikbaar. Dit zijn cadeaubonnen die we digitaal versturen. Zo ben je snel in het bezit van een origineel cadeautje. Ben je last minute nog op zoek naar een leuk en stijlvol cadeautje, dan is de E-giftcard zeker een uitkomst. Mail ons op info@leatherlicious.nl of bel ons op werkdagen van10:00 tot 17:00 op tel.nr. 030 - 227 0668 en we maken direct een persoonlijke E-giftcard voor je.

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

8 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

8 Artikel(en)

Pagina