Cadeaus tot 150 euro

Ben je op zoek naar een prachtig cadeau tot € 150,-? Bij Leatherlicious shop je online de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. We hebben bij Leatherlicious een prachtige selectie gemaakt van leren accessoires tot € 150,- speciaal voor hem of haar! Zodat jij gemakkelijk en overzichtelijk kunt zoeken naar een prachtig cadeau zoals een leren schoudertas, een leren portemonnee, make-up tas of andere leren accessoire. Met een bestedingsruimte tot € 150,- heb je een mooie keuze uit diverse prachtige leren accessoires van Nederlandse topmerken zoals MYOMY, Fabienne Chapot, Legend, Castelijn & Beerens en Merel by Frederiek. Leatherlicious zorgt ervoor dat jij jouw bestelling als cadeau ontvangt. Leuk om te geven of heerlijk om zelf uit te pakken. 

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 74 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 74 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cadeaus tot 150 euro

Ben jij op zoek naar een prachtig cadeau tot 150 euro? Bij Leatherlicious shop je de mooiste cadeaus voor hem en haar in de prijscategorie tot 150 euro. Leatherlicious heeft prachtige leren tassen van o.a. MYOMY do goods, Fabienne Chapot, Legend, Merel by Frederiek, DSTRCT, Castelijn & Beerens en Myk Bags in de prijscategorie tot 150 euro. Wij zorgen ervoor dat jouw uitgekozen cadeautje tot 150 euro feestelijk als cadeau wordt verpakt. Heerlijk om zelf uit te pakken en geweldig om te krijgen. Shop nu een prachtig cadeau tot 150 euro bij Leatherlicious en laat jezelf verrassen! Wij worden #blijvangeven en jij #blijvankrijgen

Cadeautips tot 150 euro voor haar

In de prijscategorie tot 150 euro voor haar hebben we een uitgebreide selectie leren tassen en accessoires, waarmee je haar mee kan verrassen. De Star Purse portemonnee van Fabienne Chapot is een leuke cadeautip voor haar. Net zoals de Bag Bardot van Legend. Deze prachtige cadeaus zitten in de prijscategorie tot 150 euro. Je kan haar ook verrassen met een leren Business laptoptas van DSTRCT. Een prachtig cadeau voor de hardwerkende vrouw. In de prijscategorie tot 150 euro vind je ook de prachtige My Carry Bag van MYOMY do goods. Een mooi cadeau om te geven maar nog leuker om te krijgen. Wanneer ze graag wil opvallen is de Lara Bag van Fabienne Chapot een leuk cadeau voor haar. In de prijscategorie tot 150 euro hebben we veel mooie cadeaus voor haar. Benieuwd naar nog meer cadeautips voor haar? Bekijk dan onze blog: Cadeautips voor haar.

Cadeautip tot 150 euro voor hem

In de prijscategorie tot 150 euro voor hem hebben we een prachtige selectie leren laptoptassen. Een leren laptoptas is een pré voor de hardwerkende man en dus ideaal om hem cadeau te doen. Met dit cadeau voelt hij zich gewaardeerd en heeft hij jarenlang plezier van. Een mooi cadeau in de prijscategorie tot 150 euro is de MYOMY do goods laptop bag. De laptoptassen van MYOMY do goods shop je al voor 125 euro. Een mooie prijs voor een uniek cadeau voor mannen. Ook Legend heeft in de prijscategorie tot 150 euro voor hem mooie laptoptassen om cadeau te geven. De Alassio Laptoptas van Legend is stijlvol en praktisch en daarom een perfect cadeau voor heren. In de prijscategorie tot 150 euro hebben we veel mooie cadeaus voor hem. Benieuwd naar nog meer cadeautips voor hem? Bekijk dan onze blog: Cadeautips voor hem.

Cadeau tot 150 euro online kopen bij Leatherlicious

Heb jij jouw cadeau tot 150 euro gevonden? Of maak jij graag iemand anders blij met een mooi cadeau in de prijscategorie tot 150 euro van Leatherlicious? We maken van elke bestelling een prachtig cadeautje om zelf uit te pakken of om iemand te verblijden. Bij Leatherlicious bestel je waar en wanneer jij wilt. Als je een bestelling plaatst voor 16:00 uur, heb je jouw prachtige cadeautje morgen in huis. Mocht je advies willen of wil je graag iets meer weten over een specifieke tas of accessoire? Geen probleem! Laat het ons weten via klantenservice@leatherlicious.nl of neem telefonisch contact met ons op tijdens kantooruren! In onze online boetiek helpen we je graag met het uitzoeken van het perfecte cadeau voor jezelf of een ander tot 100 euro. Speciaal om jou een gelukkig gevoel te geven!