Cadeaus tot 50 euro

Ben jij op zoek naar een cadeautje voor jezelf of een ander tot vijftig euro? Bij Leatherlicious shop je de mooiste cadeaus voor hem of haar tot €50,- Wij hebben diverse mooie leren accessoires online staan in de prijscategorie tot vijftig euro, zoals prachtige leren portemonnees of make-up tasjes van o.a. Fabienne Chapot, MyK Bags, Castelijn & Beerens en MYOMY. Allemaal prachtige cadeaus waar je iemand heel blij mee gaat maken. Bij Leatherlicious zorgen we er ook nog eens voor dat wij jouw leren accessoire feestelijk als cadeau verpakken. Heerlijk om zelf uit te pakken en geweldig om te krijgen.  

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 67 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 67 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cadeaus tot 50 euro

Wil jij graag iemand verrassen met een prachtig cadeau tot 50 euro? Of ben je op zoek naar een mooi cadeau voor jezelf in de prijscategorie tot 50 euro? Bij Leatherlicious shop je de mooiste cadeaus voor hem of haar tot 50 euro. Wij hebben diverse mooie leren tassen en accessoires online staan in de prijscategorie tot 50 euro van prachtige merken zoals Fabienne Chapot, Myk Bags, Castelijn & Beerens en MYOMY do goods. Met veel liefde zorgen wij ervoor dat je blij wordt van een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders waar je lang veel plezier van hebt. Shop nu een prachtig cadeau tot 50 euro bij Leatherlicious en laat jezelf verrassen! Wij worden #blijvangeven en jij #blijvankrijgen.

Cadeautips tot 50 euro voor haar

Leatherlicious heeft een prachtig en ruim aanbod aan cadeaus tot 50 euro voor haar. Het modemerk Fabienne Chapot verrast jou met de mooie Skinny purse portemonnees in verschillende vrolijke printjes. Ook zijn de Make Up Bags van Merel By Frederiek ontzettend leuk om cadeau te doen aan haar. De Ella Make Up Bag van Merel by Frederiek schaf je aan voor 35 euro. Het merk X work heeft net als Merel by Frederiek prachtige Make up tasjes in de prijscategorie tot 50 euro. Met een mooie leren portemonnee van Myk Bags voor 50 euro verras je haar gegarandeerd. Benieuwd naar nog meer cadeautips voor haar? Bekijk dan onze blog: Cadeautips voor haar.

Cadeautips tot 50 euro voor hem

Leatherliciousheeft prachtige portemonnees toegevoegd in de prijscategorie tot 50 euro van Castelijn & Beerens. Zo is de Giftbox Billfold van Castelijn & Beerens geweldig om te geven aan hem maar nog leuker om te krijgen. Deze leren portemonnees zijn precies 50 euro en zitten verpakt in een prachtige giftbox. De Giftbox Billfold RFID is verkrijgbaar in de kleur mokka en zwart. Nog een prachtig exemplaar uit de prijscategorie tot 50 euro is de Mini Wallet van Castelijn en Beerens. Met dit cadeau verras je hem gegarandeerd. Bij Leatherlicious shop je de mooiste cadeaus voor hem tot 50 euro. Benieuwd naar nog meer cadeautips voor hem? Bekijk dan onze blog: Cadeautips voor hem.

Cadeau tot 50 euro online kopen bij Leatherlicious

Heb jij jouw prachtige cadeau tot 50 euro gevonden? Of wil je iemand anders verrassen met een mooi cadeau tot 50 euro van Leatherlicious? We maken van elke bestelling een prachtig cadeautje om zelf uit te pakken of om iemand te verblijden. Bij Leatherlicious bestel je waar en wanneer jij wilt. Als je een bestelling plaatst voor 16:00 uur, heb je jouw prachtige cadeau morgen in huis. Bij een mooi cadeau van Leatherlicious hoort een persoonlijk handgeschreven kaartje. Een kaartje speciaal voor jou omdat je eigenaar bent geworden van een prachtig cadeau tot 50 euro. Mocht je advies willen of wil je graag iets meer weten over een specifieke tas of accessoire? Geen probleem! Laat het ons weten via klantenservice@leatherlicious.nl of neem telefonisch contact met ons op tijdens kantooruren! In onze online boetiek helpen we je graag met het uitzoeken van het perfecte cadeau voor jezelf of een ander tot 50 euro. Speciaal om jou een gelukkig gevoel te geven!