-30%

My Carry Bag Baggy Rambler Red MYOMY DO GOODS-Voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Duurzaam gelooid
Kleur rood
afmeting buitenkant 18 x 22 x 4
EAN code 8719075375501

MYOMY DO GOODS

My Carry Bag Baggy Rambler Red

Normale prijs: € 99,95

Special Price € 69,97

Uitverkocht

Productomschrijving

De My Carry Bag Baggy is een stijlvolle leren tas met een ontwerp geschikt voor elke gelegenheid. De My Carry Bag heeft een luxe uitstraling, met prachtig leer, subtiele stiksels, elegante maar stevige ritsen en sluitingen in zilverkleurig metaal.
De tas is makkelijk te combineren met verschillende outfits. Een avondje uit, naar je werk, even de stad in? Deze leren Carry Baggy past overal bij! Het kwaliteitsleer is afkomstig van Noord-Indiase buffels, die een goed leven hebben gehad. De tassen worden gemaakt door vaardige ambachtslieden, die een eerlijk loon verdienen. Iedere verkochte MYOMY-tas zorgt voor onderwijs en gezondheidszorg voor de hele familie.
In de tas bevindt zich een ritsvak en drie telefoonvakjes. De gehele tas is afsluitbaar met een rits.

Een stijlvolle leren tas met een ontwerp geschikt voor elke gelegenheid. De Carry Bag heeft een luxe uitstraling, met prachtig leer, subtiele stiksels, elegante maar stevige ritsen en sluitingen in zilverkleurig metaal. In de tas bevindt zich een ritsvak en drie insteek vakjes. De gehele tas is afsluitbaar met een rits. De tas is makkelijk te combineren met verschillende outfits. Een avondje uit, naar je werk, even de stad in? Deze leren Carry Baggy past overal bij!

Het kwaliteitsleer is afkomstig van Noord-Indiase buffels, die een goed leven hebben gehad. De tassen worden gemaakt door vaardige ambachtslieden, die een eerlijk loon verdienen. Iedere verkochte MYOMY-tas zorgt voor onderwijs en gezondheidszorg voor de hele familie.

- zilverkleurige ritsen
- 3 insteekvakjes
- Afneembare schouderband
- afmeting; 18 x 22 x 4 cm


Schrijf je in en ontvang 10% korting!