Cadeauservice

Heb jij jouw unieke handgemaakte tas of accessoire gevonden? Of maak jij graag iemand anders blij met een prachtige leren tas of accessoire van Leatherlicious? We maken van elke bestelling een prachtig cadeautje om zelf uit te pakken of om iemand te verblijden. Wij vinden het geweldig om jou blij te maken met een prachtig cadeau! Alles voor een blij gevoel bij jou!

Leatherlicious streeft er naar om klanten zo goed mogelijk te helpen door extra persoonlijke service te bieden. Onze prachtige tassen en accessoires worden altijd als een cadeautje ingepakt en met een hand geschreven kaartje verzonden. Als online boetiek geven we jou het gelukkige gevoel!

Wie mag het uitpakken?

Wil jij iemand verassen? Dan ben je bij Leatherlicious aan het juiste adres! Wij hebben prachtige leren tassen en accessoires voor mannen en vrouwen van diverse merken. Je kunt het cadeau rechtstreeks laten bezorgen aan degene voor wie het bestemd is. De factuur wordt per mail naar jou verstuurd en in de verzenddoos wordt de pakbon toegevoegd met daarop de naam van het artikel zonder prijzen. Met een cadeauboodschap die jij vermeld bij je bestelling, maak je jouw cadeau nog persoonlijker. Jij geeft de geleverde datum aan en wij zorgen ervoor dat jouw cadeau feestelijk wordt bezorgd.

Handgeschreven kaartje

Bij een mooi cadeau van Leatherlicious hoort een persoonlijk handgeschreven kaartje. Een kaartje speciaal voor jou omdat je eigenaar bent geworden van een unieke leren tas of accessoire. Als je iemand anders wilt verassen met een mooi cadeau van Leatherlicious kan je een persoonlijk cadeaubericht toevoegen aan je bestelling. Wij zorgen ervoor dat deze boodschap op een handgeschreven kaartje samen wordt geleverd met het cadeau. 

Met veel liefde zorgen wij ervoor dat je blij wordt van een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders waar je lang veel plezier van hebt. Online shoppen bij Leatherlicious is altijd een feest! Wij worden #blijvangeven en jij #blijvankrijgen