DSTRCT

DSTRCT ontwerpt prachtige stoere leren businesstassen voor zowel mannen als vrouwen. De businesstassen van DSTRCT kenmerken zich door de natuurlijke en robuuste uitstraling. De leren business en laptoptassen hebben een aantrekkelijk design gecombineerd met functionaliteit. Dit maakt de businesstassen van DSTRCT geschikt om dagelijks te gebruiken. De tassen van DSTRCT zijn ontworpen met onzichtbare mogelijkheden. In alle tassen van DSTRCT weet je namelijk zeker dat je jouw sleutels, portemonnee en telefoon handig kwijt kunt, naast de laptop en tablet die je natuurlijk ook nog mee wilt nemen. Met een leren businesstas van DSTRCT heb je een tas in bezit die aan de buitenkant prachtig en stoer is en aan de binnenkant zeer praktisch is ingedeeld, zodat je al jouw spullen zeer geordend kunt opbergen. Wil je meer informatie over de businesstassen van DSTRCT? Lees meer in ons blog leren businesstassen van DSTRCT

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 29 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 29 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

DSTRCT

DSTRCT, een Nederlands accessoiremerk dat mooie stoere leren tassen ontwerpt voor mannen en vrouwen. De tassen van DSTRCT hebben een strak design en zijn altijd gemaakt met oog voor functionaliteit. Het Nederlandse merk DSTRCT blaast een oud ambacht nieuw leven in. Er wordt niet alleen naar het beste kwaliteitsleer gezocht voor de tassen, maar DSTRCT houdt ook rekening met goede leefomstandigheden. Met de leren businesstassen van DSTRCT kies je dus voor een modieus en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is gemaakt. 

 

COLLECTIE LEREN BUSINESSTASSEN VAN DSTRCT

Het belangrijkste kenmerk van de tassen van DSTRCT is het karakteristieke leer van hoge kwaliteit. De tassen hebben een robuuste en modieuze uitstraling. Van buiten een stijlvolle tas en van binnen ontzettend veel opbergmogelijkheden. De collectie leren tassen van DSTRCT die we bij Leatherlicious online hebben staan, bestaat uit de Wall Street collectie en de Fletcher street collectie. Beide collecties bestaan uit prachtige leren laptoptassen en businesstassen met voldoende ruimte voor je tablet en laptop maar ook voor je telefoon en overige papieren bijvoorbeeld. De Fletcher Street collectie heeft ook mooie stoere dames laptoptassen. Alle leren tassen van DSTRCT hebben een aantrekkelijk design gecombineerd met functionaliteit. 

 

 

DSTRCT ONLINE KOPEN BIJ LEATHERLICIOUS 

Leatherlicious heeft een ruim aanbod van leren businesstassen van DSTRCT online staan. Het kan wel eens voorkomen dat een product is uitverkocht, mocht je net naar dat artikel op zoek zijn, neem dan gewoon even met ons contact op. In de meeste gevallen kunnen wij het gewoon weer voor je bestellen. Als je bij ons op werkdagen voor 16:00 uur bestelt dan versturen we het pakket nog dezelfde dag zodat je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebt. Mocht je het liever op een andere dag of ander tijdstip geleverd willen hebben, dan geef je dat gewoon aan bij je bestelling. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd mailen:

 klantenservice@leatherlicious.nl

 

€10,- korting

Schrijf je hier in!