Fab. by Fabienne

Het Amsterdamse merk Fab. is sinds september 2016 verder gegaan onder het merk Fabienne Chapot. Dit betekent dat de collectie Fab. by Fabienne bijna een collector's item aan het worden is. Bij Leatherlicious vind je nog prachtige leren tassen en portemonnees van Fab. by Fabienne en deze zijn nu wel erg scherp geprijsd. Mocht je nog een tas of accessoire willen van Fab. sla dan nu je slag, want op = op en deze zijn ook niet meer bij te bestellen.

Mocht je interesse hebben in de prachtige leren tassen en accessoires uit de nieuwe collectie van Fabienne Chapot klik dan hier voor de totale collectie.

Lees hier alles over de naamsverandering van Fab naar Fabienne Chapot. 

Lees meer

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fabienne Chapot 

Fabienne Chapot, oprichtster en designer van het Amsterdamse Fab.by Fabienne, werd geïnspireerd om naast de reguliere Fab. collectie, haar tijd en inzet aan een totale fashion lijn te wijden. Naast leren portemonnees, tassen en andere leren accessoires heeft ze haar fashion brand uitgebreid met schoenen en kleding waarbij de allerbeste kwaliteit centraal staat. Sinds 2016 is ze dan ook verder gegaan als Fabienne Chapot, lees hier alles over in ons blog artikel: Fabienne Chapot Artikel  

 

De collectie van FAB

De collectie van FAB staat bekend om haar bontgekleurde handige tassen en portemonnees van hoogwaardig kwaliteitsleer, geïnspireerd door de reizen van Fabienne Chapot naar Bali. Vrolijk rebellerend tegen de heersende tassenklasse, besloot Fabienne ook op het Indonesische eiland te produceren. Het resultaat is een kleurrijke mix van Amsterdams lef en Balinees vakmanschap. De vrolijke ontwerpen, verkocht tegen eerlijke prijzen, zorgen sindsdien voor een frisse wind in tassenland. Dierenprints, gekleurde voeringen en shiny details zijn de kers op de taart. 


FAB online bij Leatherlicious

Bij Leatherlicious zijn de prachtige leren accessoires uit de FAB collectie online verkrijgbaar. Dit is de oude collectie, dus op = op. Wel kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen bij Fabienne Chapot, waar twee keer per jaar een nieuwe collectie bij komt. Mocht nu blijken dat je op zoek bent naar een tas die we online niet aanbieden, neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen. Als je bij ons op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan heb je het de volgende dag nog in huis.