Fabienne Chapot

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe leren tas, portemonnee of make up bag van Fabienne Chapot? Leatherlicious heeft de totale collectie online! Van leren schoudertassen, vrolijke portemonnees en verschillende leuke leren avondtasjes en make up tasjes, allemaal van het Amsterdamse fashionmerk Fabienne Chapot!

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 34 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 34 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fabienne Chapot 

Fabienne Chapot, oprichtster en designer van het Amsterdamse label Fabienne Chapot (voorheen bekend als Fab.by Fabienne), werd geïnspireerd om naast de reguliere Fab. collectie, haar tijd en inzet aan een totale fashion lijn te wijden. Naast leren portemonnees, tassen en andere leren accessoires heeft ze haar fashion brand uitgebreid met schoenen en kleding waarbij de allerbeste kwaliteit centraal staat. Sinds 2016 is ze dan ook verder gegaan als Fabienne Chapot, lees hier alles over in ons blog.

 

De collectie van Fabienne Chapot

De collectie van Fabienne Chapot staat bekend om haar bontgekleurde handige tassen en portemonnees van hoogwaardig kwaliteitsleer, geïnspireerd door de reizen van Fabienne Chapot naar Bali. Vrolijk rebellerend tegen de heersende tassenklasse, besloot Fabienne ook op het Indonesische eiland te produceren. Het resultaat is een kleurrijke mix van Amsterdams lef en Balinees vakmanschap. De vrolijke ontwerpen, verkocht tegen eerlijke prijzen, zorgen sindsdien voor een frisse wind in tassenland. Dierenprints, gekleurde voeringen en shiny details zijn de kers op de taart. Aan elke tas hangt het kenmerkende sleutelhanger-hartje, als liefdevol symbool van Fabienne Chapot voor jou. Net als Fabienne en haar ontwerpen ben jij vrolijk en zelfstandig, dromerig maar down to earth, lief en stoer. The world is your catwalk.


Leren portemonnees en purses 

Bij Leatherlicious vind je een ruim aanbod prachtige leren portemonnees en purses van Fabienne Chapot. De purse is een zeer ruime portemonnee waar eigenlijk alles wel in past wat je zou willen meenemen in een portemonnee. Aan de purse zit ook nog een leren polsbandje, zodat je deze portemonnee ook als clutch kunt dragen. De portemonnees van Fabienne Chapot zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse soorten printjes, hartjes en sterretjes. Deze stiksels op de portemonnee maken je helemaal vrolijk en het is heel herkenbaar als de portemonnee van Fabienne Chapot. 


Fabienne Chapot online bij Leatherlicious

Bij Leatherlicious zijn de prachtige leren accessoires uit de Fabienne Chapot collectie online verkrijgbaar. Twee keer per jaar brengt Fabienne Chapot een nieuwe collectie uit. Leren tassen, portemonnees, purses en andere leren accessoires die aan de kleur van het sezoen zijn aangepast. Bij Leatherlicious proberen we zoveel mogelijk uit de collectie van Fabienne Chapot online aan te bieden. Mocht nu blijken dat je op zoek bent naar een tas die we online niet aanbieden, neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen. Als je bij ons op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan heb je het de volgende dag nog in huis. 

Bij Leatherlicious zijn ook nog een aantal leren accessoires uit de voormalige Fab. collectie te verkrijgen. Dezelfde vrolijke stijl en kwaliteit zoals die van de nieuwe collectie van Fabienne Chapot alleen dan scherp afgeprijsd. Een collectie die niet meer terug komt met het logo van Fab. Dus mocht je nog een prachtige Fab. item willen scoren, wees er dan snel bij, want op is op!