FVH

Het tassenlabel FVH staat bekend om het beste van twee werelden; simpel maar met een uniek design. De tassen zijn gemaakt van hoge kwaliteit Italiaans leer en kennen een prachtige afwerking. Doordat iedere tas een onverwachts detail heeft, biedt FVH net iets extra’s. Bekijk hieronder ons aanbod of lees meer informatie over FVH.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 18 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 18 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

FVH

Met van huis uit meegekregen passie voor mode en de geweldige ervaring die Frédérique van Heesch heeft opgedaan zowel bij de Gucci Group in Italië als bij het importeren van Italiaanse tassen voor een aantal grote Nederlandse winkelketens, startte Frédérique in 2014 haar eigen tassenlabel ‘FVH’.

Frédérique besloot na haar studie Economische Psychologie te vertrekken naar Florence, hét Italiaanse centrum van de leerproductie. Met succes heeft ze daar haar master Fashionmarketing aan de Polimoda Fashion School afgerond. Haar droom werd werkelijkheid toen ze door de Gucci Group werd aangenomen om het productontwikkelingsteam van Balenciaga Leather Goods te versterken.

Na vier jaar Italië kwam Frédérique terug naar Nederland om Italiaanse tassen te importeren voor een aantal grote Nederlandse winkelketens. Maar de behoefte om haar eigen creativiteit in de ontwerpen te laten zien nam sterk toe. Dus werd het tijd voor een eigen tassenlabel, genaamd FVH.

Stijlvol als een Italiaanse, rationeel als een Nederlandse. Een tas van FVH biedt je het beste van twee werelden; simpel maar met een chic design. De tassen zijn gemaakt van hoge kwaliteit Italiaans leer en kennen een prachtige afwerking. Iedere leren tas heeft een speciaal en onverwachts detail, dit geeft de tas van FVH net wat extra’s.

De collectie bestaat uit prachtige clutches, stijlvolle tassen en mooie praktische shoppers. Neem snel een kijkje naar de prachtige collectie van het Nederlandse tassenlabel FVH.