Merel by Frederiek

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe leren tas, portemonnee of make up bag van Merel by Frederiek? Leatherlicious heeft de totale collectie leren schoudertassen, shoppers en verschillende leuke leren avondtasjes en clutches van Merel by Frederiek online. De leren accessoires van Merel by Frederiek zijn speciaal ontworpen voor de zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouw. Wist je dat je bij aankoop van een Merel by Frederiek product direct de Merel Munt Foundation steunt? Deze foundation zet zich in voor het geluk van het gehandicapte kind en jong volwassenen. Zo doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook een ander.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 15 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 15 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het tassenmerk Merel by Frederiek

Met geloof in haar eigen kracht en creativiteit, tuimelende doorzettingsvermogen, passie voor mode en mooie materialen en spattende energie startte Frederiek Waninge in 2010 haar eigen tassenlabel ‘Merel by Frederiek’. Met oog op zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouwen heeft zij elegante tassen ontworpen “Ik denk vanuit de vrouw, maar dan vanuit de vrouw met een eigen identiteit en persoonlijkheid. Zij die weten hoe ze moeten maar vooral wíllen communiceren naar de wereld en trots zijn op zichzelf. Op zowel de sterke als de minder sterke punten”. 

De afgelopen jaren hebben de tassen van Merel by Frederiek zich ontwikkeld tot een heuse cult-accessoire en zijn zij verkrijgbaar in meer dan 145 kleding-, schoenen- en lederwaren winkels. Twee keer per jaar lanceerde Merel by Frederiek nieuwe modellen en kleuren met daarbij leren tassen en accesoires die binnen dezelfde collectie passen. Hierdoor is het aanbod leren tassen en accessoires van Merel by Frederiek zeer gevarieerd en daardoor uniek. Na 8 jaar een succesvol merk gerunt te hebben heeft Merel by Frederiek, na het uitbrengen van de lente zomer collectie 2018, besloten om geen nieuwe collecties meer uit te brengen. 

 

Collectie leren tassen en accessoires Merel by Frederiek

De afgelopen 8 jaar heeft Merel by Frederiek mooie collecties leren tassen en accessoires uitgebracht en hier zal het ook bij blijven jammer genoeg. Gelukkig vind je bij Leatherlicious nog heel veel mooie tassen en accessoires zoals leuke festivaltasjes en uitgaanstasjes van Merel by Frederie. Maar ook prachtige leren shoppers en andere leren schoudertassen. In de collectie van Merel by Frederiek vind je ook nog hele mooie leren avondtasjes, leuk voor een feestje, een bruiloft of voor naar een festival. 

Leren portemonnees en make up bags van Merel by Frederiek

In de collectie van Merel by Frederiek vind je ook prachtige leren accessoires. Zoals de prachtige leren portemonnees van Merel by Frederiek, die je blijven verrassen. De portemonnees zijn gemaakt van prachtig Italiaans leer en zijn uitgevoerd in diverse kleuren. Bekijk de Homer Wallets van Merel by Frederiek. Ook heeft Merel by Frederiek een aantal mooie make up bags in haar assortiment. Leren make up tasjes die iedere vrouw goed kan gebruiken. 

Merel Munt Foundation

Een opvallend en bijzonder signatuur van het label is de in iedere collectie terugkerende munt op of aan de tassen. Deze munt staat symbool voor het jongste zusje van Frederiek, Merel, die geboren is met een meervoudige handicap. “Voor mij dé inspiratiebron en toonbeeld van doorzettingsvermogen”

Frederiek heeft, om kracht te zetten bij waar zij als persoon voor staat en ter ere van merel, de Merel Munt Foundation opgericht. Deze foundation wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassenen. Daarom organiseert De Merel Munt Foundation twee keer per jaar de zogenoemde Merel Munt dagen. Een mooie dag uit, voor en met organisaties van mensen met een beperking; een dag voor ‘Merels’ en hun begeleid(st)ers.

Als je een tas koopt van het merk Merel by Frederiek doe je naast jezelf dus ook een ander een groot plezier. 

 

Merel by Frederiek online kopen bij Leatherlicious

Heel eenvoudig en snel koop je een leren tas of accessoire van Merel by Frederiek bij Leatherlicious online. Bestel je voor 16:00 uur dan heb je de nieuwe tas de volgende dag al in huis! Je kunt er ook voor kiezen om de tas op een andere dag te laten bezorgen of op een PostNL afhaallocatie. Mocht je meer informatie willen over een tas van Merel by Frederiek, neem dan gewoon even contact met ons op via klantenservice@leatherlicious.nl. We helpen je graag!