Merel by Frederiek

Merel by Frederiek heeft een brede collectie aan leren accessoires zoals schoudertassen, shoppers en verschillende leuke leren avondtasjes en clutches. Speciaal ontworpen voor de zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouw. Bij aankoop van een Merel by Frederiek product steun je direct de Merel Munt Foundation, deze foundation zet zich in voor het geluk van het gehandicapte kind en jong volwassenen. Zo doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook een ander.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 108 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 108 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Merel by Frederiek

Met geloof in haar eigen kracht en creativiteit, tuimelende doorzettingsvermogen, passie voor mode en mooie materialen en spattende energie startte Frederiek Waninge in 2010 haar eigen tassenlabel ‘Merel by Frederiek’. Met oog op zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouwen ontwerpt zij elegante tassen “Ik denk vanuit de vrouw, maar dan vanuit de vrouw met een eigen identiteit en persoonlijkheid. Zij die weten hoe ze moeten maar vooral wíllen communiceren naar de wereld en trots zijn op zichzelf. Op zowel de sterke als de minder sterke punten”. 

De afgelopen jaren hebben de tassen van Merel by Frederiek zich ontwikkeld tot een heuse cult-accessoire en zijn zij verkrijgbaar in meer dan 145 kleding-, schoenen- en lederwaren winkels én tegenwoordig zelfs in Noorwegen. Twee keer per jaar lanceert Merel by Frederiek nieuwe modellen en kleuren met daarbij tassen en accesoires die binnen dezelfde collectie passen. Hierdoor is het aanbod leren tassen en accessoires van Merel by Frederiek zeer gevarieerd en daardoor uniek. 

 

Collectie Merel by Frederiek

Twee keer per jaar lanceert Merel by Frederiek nieuwe modellen en kleuren met daarbij leren tassen en accesoires die binnen dezelfde collectie passen. Hierdoor is het aanbod leren tassen en accessoires van Merel by Frederiek zeer gevarieerd en daardoor uniek. In de collectie vind je mooie leren avondtasjes, leuk voor een feestje, een bruiloft of voor naar een festival. Schoudertassen van Merel by Frederiek zijn er in overvloed, diverse soorten modellen in allerlei kleuren en de ene leren tas is meer uitgesproken dan de andere. Ook leuke leren shoppers die tijdloos zijn door de basic kleuren. 

 

Merel Munt Foundation

Een opvallend en bijzonder signatuur van het label is de in iedere collectie terugkerende munt op of aan de tassen. Deze munt staat symbool voor het jongste zusje van Frederiek, Merel, die geboren is met een meervoudige handicap. “Voor mij dé inspiratiebron en toonbeeld van doorzettingsvermogen”

Frederiek heeft, om kracht te zetten bij waar zij als persoon voor staat en ter ere van merel, de Merel Munt Foundation opgericht. Deze foundation wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassenen. Daarom organiseert De Merel Munt Foundation twee keer per jaar de zogenoemde Merel Munt dagen. Een mooie dag uit, voor en met organisaties van mensen met een beperking; een dag voor ‘Merels’ en hun begeleid(st)ers.

Als je een tas koopt van het merk Merel by Frederiek doe je naast jezelf dus ook een ander een groot plezier. 

 

Merel by Frederiek online kopen bij Leatherlicious

Heel eenvoudig en snel koop je een leren tas of accessoire van Merel by Frederiek bij Leatherlicious online. Bestel je voor 16:00 uur dan heb je de nieuwe tas de volgende dag al in huis! Je kunt er ook voor kiezen om de tas op een andere dag te laten bezorgen of op een PostNL afhaallocatie. Mocht je meer informatie willen over een tas van Merel by Frederiek, neem dan gewoon even contact met ons op via klantenservice@leatherlicious.nl. We helpen je graag! 

€10,- korting

Schrijf je hier in!