MY PAPER BAG

Ben je op zoek naar de My Paper Bag? Bij Leatherlicious hebben we volledige collectie My Paper Bag van MYOMY online. De MY PAPER BAG is de meest geliefde collectie van MYOMY Do Goods. De My Paper Bag tassen zijn prachtige duurzame tassen, op een fairtrade wijze geproduceerd en gemaakt van verantwoord gelooid leer met het bekende kartelrandje. In de collectie van de My Paper Bag tref je diverse leren tassen, portemonnees en make up tasjes. Het meest favoriete model uit deze Paper bag collectie is toch wel de My Paper Bag Long Handle Zip. Een stoere leren schoudertas die je voor school of werk kunt gebruiken! Een schoudertas die alleen maar mooier en soepeler wordt naarmate je hem gebruikt. De collectie van de My Paper Bag is uitgebreid met een paar nieuwe leren tassen; de My Paper Bag Deluxe Office, de My Paper Bag Handbag Crossbody en de My Paper Bag Work it. Als je wilt weten welke My Paper Bag bij jou past, lees daar alles over in onze blog. 

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 58 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 58 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

MY PAPER BAG VAN MYOMY DO GOODS

De My Paper Bag van MYOMY DO GOODS is ontworpen door Ramón Middelkoop. Hij was geïnspireerd door een papieren tasje (Paper Bag) van een zwerver in de tram. Het papieren tasje was vreselijk vies, maar hield zijn vorm. Dit was uiteindelijk de belangrijkste reden om hier een duurzaam exemplaar van te maken. Daarom worden de My Paper Bags gemaakt van ecologisch gelooid leer. De My Paper Bag is inmiddels uitgegroeid tot de meest geliefde collectie van modemerk MYOMY DO GOODS, opgericht door Marja Baas, die ons blijft verrassen met nieuwe kleuren en modellen.

 

DE DUURZAME EN ECOLOGISCHE MY PAPER BAG

Een My Paper Bag van MYOMY DO GOODS wordt met de hand gemaakt in de fairtrade gecertificeerde werkplaats in India. De vakmensen van de werkplaats zijn afkomstig uit de laagste kasten. Door de productie van een Paper Bag door MYOMY DO GOODS hebben al vele mensen een opleiding en een goede werkplek gevonden. Dit duurzame karakter zit door het modemerk MYOMY DO GOODS verweven.

MYOMY DO GOODS is het Nederlandse modemerk dat de My Paper Bag produceert vanuit een duurzame gedachte. En die in Nederland en daarbuiten een warm welkom vinden. De tassen en accessoires van MYOMY DO GOODS verbinden de wereld van fashion en design met de wereld om ons heen.

Iedere My Paper Bag is uniek. De tassen zijn altijd met de hand gemaakt en van ecologisch gelooid leer. Iedere huid is uniek en daardoor heeft ook iedere My Paper Bag haar eigen karakter.

De mooie My Paper Bags van MYOMY DO GOODS worden geleverd in een tas met opdruk die gemaakt is van oude petflessen.

De My Paper Bag collectie is vernieuwd sinds april 2016, het logo My Paper Bag staat niet meer voorop de tas, in plaats daarvan staat het merk MYOMY op de tas. Waarom hiervoor is gekozen en hoe de My Paper Bag is ontstaan, kun je lezen in ons blog rebranding My Paper Bag.

Als je wilt weten Welke My Paper Bag bij jou past, lees daar alles over in ons blog!

 

MY PAPER BAG ONLINE KOPEN BIJ LEATHERLICIOUS

Bij Leatherlicious hebben we de totale collectie leren tassen en accessoires van de My Paper Bag online. Je bestelt heel gemakkelijk en veilig online bij Leatherlicious. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, kun je de prachtige My Paper Bag al de volgende dag in huis hebben. Je kunt zelf aangeven wanneer en waar hij bezorgd moet worden. Ook kun je betalen met de meeste betaalmiddelen, inclusief de Fashion Giftcard en de Fashioncheque. Mocht de My Paper Bag in de kleur of uitvoering die jij graag zou willen bij ons niet online staan, neem dan gewoon even contact met ons op via klantenservice@leatherlicious.nl, in de meeste gevallen kunnen we binnen twee dagen de tas of andere accessoire alsnog leveren.