MY PAPER BAG

De MY PAPER BAG is de meest geliefde collectie van MYOMY Do Goods. De My Paper Bag tassen zijn prachtige duurzame tassen, op een fairtrade wijze geproduceerd en gemaakt van plantaardig gelooid leer met het bekende kartelrandje. In de collectie van de My Paper Bag tref je diverse leren tassen en accessoires. Het meest favoriete model uit deze Paper bag collectie is toch wel de My Paper Bag Long Handle Zip. Een stoere leren schoudertas die je voor studie of werk kunt gebruiken! Een tas die alleen maar mooier en soepeler wordt naarmate je hem gebruikt. De collectie van de My Paper Bag is uitgebreid met een paar nieuwe leren tassen; de My Paper Bag Deluxe Office, de My Paper Bag Handbag Crossbody en de My Paper Bag Go bizz. Als je wilt weten welke My Paper Bag bij jou past, lees daar alles over in onze blog. 

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 71 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Producten 1-12 (van 71 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

My Paper Bag van MYOMY DO GOODS

De My Paper Bag van MYOMY DO GOODS is ontworpen door Ramón Middelkoop, hij was geïnspireerd door een papieren tasje (Paper Bag) van een zwerver in de tram. Het tasje was vreselijk vies, maar de vorm bleef mooi. Uiteindelijk was dit de belangrijkste reden om hier een duurzaam exemplaar van te maken van ecologisch gelooid leer. De My Paper Bag is inmiddels uitgegroeid tot de meest geliefde collectie van modemerk MYOMY DO GOODS, opgericht door Marja Baas, die blijft verrassen en vernieuwen zowel in kleur als in modellen.

 

De duurzame en ecologische My Paper Bag

Een My Paper Bag van MYOMY wordt met de hand gemaakt in de fairtrade gecertificeerde werkplaats in India. De vakmensen van de werkplaats zijn afkomstig uit de laagste kasten. Door de productie van een Paper Bag door MYOMY hebben al vele mensen een opleiding en een goede werkplek gevonden. Met de opbrengsten van deze en andere producten kunnen zij een redelijk bestaan opbouwen. Dit duurzame karakter zit door het modemerk MYOMY verweven.

MYOMY is het Nederlandse modemerk dat de My Paper Bag produceert vanuit een duurzame gedachte. En die in Nederland en daarbuiten een warm welkom vinden. De MYOMY tassen en accessoires verbinden de wereld van fashion & design met de wereld om ons heen.

Iedere MY Paper Bag is uniek. Ze zijn altijd met de hand gemaakt en van duurzaam gelooid leer. Iedere huid is uniek en daardoor heeft ook iedere My Paper Bag haar eigen karakter. Iedere My Paper Bag wordt geleverd in een mooie tas met opdruk die gemaakt is van oude petflessen.

De My Paper Bag collectie is vernieuwd sinds april 2016, het logo My Paper Bag staat niet meer voorop de tas, in plaats daarvan staat het merk MYOMY op de tas. Waarom hiervoor is gekozen en hoe de My Paper Bag is ontstaan, kun je lezen in ons blog rebranding My Paper Bag.

Als je wilt weten Welke My Paper Bag bij jou past, lees daar alles over in ons blog!

 

My Paper Bag online kopen bij Leatherlicious

Bij Leatherlicious hebben we de totale collectie leren tassen en accessoires van de My Paper Bag online. Je bestelt heel gemakkelijk en veilig online bij Leatherlicious. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, kun je de prachtige My Paper Bag al de volgende dag in huis hebben. Je kunt zelf aangeven wanneer en waar hij bezorgd moet worden en je kunt betalen met de meeste betaalmiddelen, inclusief de Fashion Giftcard en de Fashioncheque. Mocht de My Paper Bag in de kleur of uitvoering die jij graag zou willen bij ons niet online staan, neem dan gewoon even contact met ons op via klantenservice@leatherlicious.nl, in de meeste gevallen kunnen we binnen twee dagen de tas of andere accessoire alsnog leveren.

€10,- korting

Schrijf je hier in!