MyK-Bags-Cityhopper-Chestnut-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Runderleer
Kleur cognac
afmeting buitenkant B 28 x H 21 x D 10
EAN code 7106599217386

MyK Bags

Bag Cityhopper Chestnut

OF

Productomschrijving

De Cityhopper van MyK Bags is nu verkrijgbaar in de nieuwe kleur Chestnut, een prachtige roodbruine kleur. De Cityhopper Chestnut is een stijlvolle, vrouwelijke leren handtas. Dit model van Myk Bags is erg favoriet door de kleine uitvoering en door de luxueuze uitstraling. Deze leren handtas is gemaakt van zacht leer en is mooi afgewerkt. De natuurlijke eigenschappen van het leer zorgen ervoor dat elke tas van MyK Bags uniek is, zo ook deze Cityhopper. De Cityhopper biedt ruimte voor je persoonlijke spullen die je gemakkelijk kunt opbergen. Aan de voorkant van deze Cityhopper zit een vak met een rits, waar een flap met het logo overheen valt. Erg praktisch voor als je snel iets wilt pakken! Binnenin deze tas vind je twee open vakjes waarin je je telefoon of sleutels in kunt opbergen en er zit ook een vakje met een rits, handig voor je portemonnee. De Cityhopper Chestnut van MyK Bags wordt geleverd met een verstelbare en afneembare leren schouderband, zo kun je de tas ook crossbody of over je schouder dragen! Met de Cityhopper van MyK Bags in je hand ga jij stijlvol over straat!


Het merk MyK Bags is opgericht door Maaike Koemans. Zij maakt gebruik van kracht en eenvoud in haar ontwerpen. Haar ontwerpen zijn tijdloos, functioneel en hebben een hoge kwaliteit. Het product gaat steeds meer leven naarmate je het langer gebruikt.


Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

10% korting! Schrijf je nu in!