MYOMY DO GOODS

Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij Leatherlicious shop je de totale collectie van MYOMY online, waaronder de volledige MY PAPER BAG collectie en de MY CARRY BAG collectie. Daarnaast hebben we ook nog een aantal heren tassen van MYOMY. Alle tassen, portemonnees en make up tasjes van MYOMY zijn gemaakt van eerlijk verkregen leer en fairtrade vakmanschap. Op deze manier ben je trotse eigenaar van een uniek design product én draag je bij aan een betere wereld, MYOMY DO GOODS. 

Iedere tas van MYOMY is uniek! De tassen en accessoires zijn altijd met de hand gemaakt en van duurzaam gelooid leer. Iedere huid is uniek en daardoor heeft ook iedere tas van MYOMY haar eigen karakter. Lees meer over de twee verschillende leersoorten die MYOMY gebruikt of over de verschillende My Paper Bag modellen en de My Carry Bag Modellen uit de collectie van MYOMY

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Pagina

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Pagina

Het merk MYOMY DO GOODS 

MYOMY DO GOODS, opgericht door Marja Baas, is gestart in 2007 onder de naam Goodforall en wordt gezien als één van de meest bewuste modemerken in Europa. MYOMY is bekend van haar expertise op het gebied van duurzaam looien, van eerlijk verkregen leer en haar fairtrade vakmanschap. De ontwerpen komen tot stand door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde Nederlandse Designtalenten. Het merk MYOMY geeft een zeldzaam en tijdloos gevoel mee aan haar iconische Dutch Design tassen. Met de aankoop van een MYOMY tas of andere leren accessoire ben je niet alleen een trotse eigenaar van een iconisch Dutch Design item, maar draag je ook bij aan een betere wereld. 

Eerlijk verkregen leer MYOMY DO GOODS

De leren tassen, portemonnees en andere accessoires van MYOMY worden op een fairtrade wijze gemaakt door vakmanslieden in een werkplaats in India. Het leer is eerlijk verkregen en wordt plantaardig gelooid in een van de beste leerlooierijen van de wereld (Gold rated LWG looierij). Deze looierij voldoet aan het strengste protocol op het gebied van mens, veiligheid en milieu. Wil je een beeld krijgen van de leerlooierij die het leer maakt voor MYOMY, bekijk dan deze video. 

De collectie van MYOMY DO GOODS

Twee keer per jaar brengt MYOMY weer nieuwe modellen en nieuwe kleuren uit. Prachtige tijdloze collecties leren tassen, portemonnees en andere accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Naast de MY PAPER BAG collectie heeft MYOMY ook de MY BLACK BAG collectie en de MY CARRY BAG collectie. Al deze prachtige collecties van MYOMY zijn bij Leatherlicious verkrijgbaar. MYOMY blijft vernieuwen en werken met verschillende Nederlandse designers. Dit om ieder jaar prachtige leren tassen en accessoires toe te kunnen voegen en dat altijd vanuit een duurzame gedachte. 

MYOMY Portemonnee

Ben je op zoek naar een mooie leren portemonnee van MYOMY? Leatherlicious heeft een aantal mooie leren portemonnees van MYOMY online. 

Wil je meer informatie over de verschillende MY PAPER BAG modellen, lees dan ons blog artikel: MY PAPER BAG modellen.

MYOMY online kopen bij Leatherlicious

Leatherlicious heeft de totale MYOMY collectie online staan. Het kan wel eens voorkomen dat een product van MYOMY is uitverkocht, mocht je net naar dat artikel op zoek zijn, neem dan gewoon even met ons contact op. In de meeste gevallen kunnen wij het heel snel voor je bestellen en heb je de tas of portemonnee alsnog heel snel in huis. Als je bij ons voor 16:00 uur bestelt, dan versturen we het pakket nog dezelfde dag zodat je het de volgende dag al in huis hebt. Mocht je het liever op een andere dag of ander tijdstip geleverd willen hebben, dan geef je dat gewoon aan bij je bestelling. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd mailen: klantenservice@leatherlicious.nl

Volg je ons al op social media? Instagram, Facebook en Twitter