My Black Bag Shopper Black MYOMY

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Duurzaam gelooid
Kleur zwart
afmeting buitenkant 25 x 39 x 4 cm
EAN code 8719075370148

MYOMY DO GOODS

My Black Bag Shopper Black MYOMY

Productomschrijving

De My Black Bag Shopper van MYOMY is een compacte stijlvolle shopper gemaakt van duurzaam gelooid leer uit Mongolië. Deze tas is ontworpen door Yvette van Eijndhoven. Het idee voor deze shopper is ontstaan uit een probleem dat veel vrouwen waarschijnlijk delen: altijd op zoek naar dat ene ding dat helemaal onderin je overvolle tas zit. Om dit probleem elegant op te lossen, heeft Yvette van Eijndhoven deze tas ontworpen met een opvallende rits aan de zijkant die je helemaal naar beneden kunt openritsen.


Deze tas is gemakkelijk te dragen over de schouder door de lange soepele schouder hengsel. De shopper sluit je af met een magnetic push-button. Door de grootte van de tas is deze zeer geschikt voor kleine boodschappen maar ook als prima werktas voor o.a. A4 documentatie en een compacte laptop. Een tas met schoonheid van binnen en van buiten.


Speciaal voor de My Black Bag Shopper is er nu de handige My Black Bag Party. Dit is een klein zwart tasje voorzien van een rits die je met een leren bandje kunt bevestigen aan de My Black Bag Shopper. Ideaal om je pasjes en of telefoon veilig in op te bergen!


De MY BLACK BAG’s worden met de hand gemaakt in Mongolië van duurzaam gelooid leer en dat is een revolutionair proces in de wereld. Zoals iedere huid uniek is, heeft ook iedere tas haar eigen karakter


Verpakking: tasje van Polypropeen. (vervaardigd uit gerecycleerde PET-flessen) Maat: 25 x 39 x 4 cm Hengsel: ca 25 cm

SUMMER DEAL 15% korting