My-Inside-Out-Bag-Long-Handle-Dhaka-Midnight-MYOMY-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Duurzaam gelooid
Kleur zwart
afmeting buitenkant 35 x 37 x 8 cm
EAN code 8719743705616

MYOMY DO GOODS

My Inside Out Bag Long Handle Dhaka Midnight

OF

Productomschrijving

Het nieuwe design de MY INSIDEOUT BAG van MYOMY is hét symbool voor de fair fashion movement en een van de tassen uit de MYOMY collectie waar een speciaal verhaal achter zit. Deze prachtige leren design tas kan ‘inside out’ en ‘outside in’ worden gedragen. De My Inside Out Bag Long Handle is gemaakt van mat leer met aan de andere kant zacht suède. Zo heb je twee verschillende looks in een tas, draag jouw favoriete kant aan de buitenkant. De speciale Dhaka midnight kleur symboliseert de specifieke kleur van de nachtelijke lucht in Dhaka, hoofdstad van Bangladesh. Door de lange hengsels en grootte van de tas, is deze Long Handle de ideale schoudertas. 


Het speciale ‘Made by Positive Icons in Bangladesh' label aan de tas laat zien wie jouw tas gemaakt heeft. Door het label zichtbaar te dragen steun je de fair Fashion Revolution. De My Inside Out Bag Long Handle kan je met speciale bandjes aan elkaar knopen om hem af te sluiten. Elke tas heeft een uniek karakter en een eigen persoonlijkheid, net zoals dat ieder van ons ook uniek is.


Deze My Insideout bag is gemaakt door trotse ambachtslieden in Bagladesh. MYOMY wil samen met productiepartner Leatherina zorgen voor een betere toekomst voor vrouwen uit sloppenwijken van Dhaka. Deze vrouwen leren een ambacht en krijgen een eerlijk inkomen zodat ze kunnen werken aan een zelfstandige toekomst. Daarbij zorgt MYOMY ervoor dat er zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd! Lees hierover alles in onze special blog MYOMY THE INSIDE OUT BAG
  • Deze prachtige MYOMY do goods tas wordt geleverd in een fraai tasje, die gemaakt is van gerecycled materiaal. Mooi om te geven, mooi om te krijgen!

  • Let op dat suède kan afgeven, wees hiervan bewust als je de suede kant draagt op lichte kleding. 

  • Mocht je een bijpassend afsluitbaar tasje bij deze My Insideout bag willen, dan kun je de MY INSIDEOUT BAG Clutch als losse bag-in-bag bij deze tas bestellen. 


Schrijf je in en ontvang 10% korting!