My-paper-bag-baby-off-black-MYOMY-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Buffel
Kleur zwart
afmeting buitenkant 40 x 15 x 29 cm
EAN code 8719075371183

MYOMY DO GOODS

My Paper Bag Baby Off Black MYOMY

OF

Productomschrijving

Deze stoere en zakelijke luiertas van MYOMY, is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die werk met ouderschap willen combineren. De tas kan in een handomdraai van een luiertas naar een businesstas worden veranderd. De tas heeft een uitneembare canvas binnentas, die opgedeeld is in meerdere handige vakken die zeer praktisch zijn voor alle spullen die je wilt meenemen als je met je kleintje op pad gaat. De canvas binnentas is bevestigd met klittenband en is daardoor makkelijk los te halen van de binnenkant, waardoor je de tas makkelijk kunt veranderen in een stijlvolle zakelijke tas. De canvas binnentas kun je ook gewoon laten zitten, dan heb je een stoere stijlvolle tas met zeer handige vakken. De tas draag je met de hand, of over de schouder met de afneembare en verstelbare schouderband. En als je hem als luiertas gebruikt kun je hem ook makkelijk aan je kinderwagen hangen.

Met de aanschaf van deze unieke luiertas steun je het 'geboortebewijzen' project van Plan Nederland. Met een geboortebewijs heeft een kind in India een kans op een beter leven met toegang tot gezondheidszorg en een opleiding.

Fairtrade geproduceerd in India, gemaakt van 100% ecologisch gelooid buffelleer. Iedere Paper Bag is uniek. Ze zijn altijd met de hand gemaakt en van duurzaam gelooid leer. Iedere huid is uniek en daardoor heeft ook iedere My Paper Bag haar eigen karakter.

Maat: 40 x 15 x 29 cm
Hengsel: ca 20 cm
Houten bodem
Duurzaam gelooid buffelleer
Fairtrade geproduceerd in India
Dutch Design by Ramón Middelkoop
Maat: 40 x 15 x 29 cm
SUMMER DEAL 15% korting