My-Paper-Bag-Deluxe-Office-Off-Black-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Duurzaam gelooid
Kleur zwart
afmeting buitenkant 33 x 10 x 40 cm
EAN code 8719075373330

MYOMY DO GOODS

My Paper Bag Deluxe Office Off Black MYOMY

Productomschrijving

De My Paper Bag Deluxe Office van MYOMY do goods uitgevoerd in de kleur Off Black is een luxe leren business tas. Deze My Paper Bag heeft een apart gewatteerd laptopvak, drie insteekvakjes voor bijvoorbeeld je sleutels en telefoon en een ruim vak afsluitbaar middels een rits. De My Paper Bag Deluxe Office van MYOMY heeft twee leren hengsels, waarmee je de tas gemakkelijk over je schouder kunt dragen en is afsluitbaar middels een rits. Met de meegeleverde en afneembare leren schouderband kun je deze tas ook crossbody dragen! De My Paper Bag Deluxe Office van MYOMY is de perfecte tas om te gebruiken voor je werk of school en privé. Met de aanschaf van een prachtige MYOMY tas of accessoire word je niet alleen trotse eigenaar van een prachtig Dutch Design item, maar draag je ook bij aan een duurzame en betere wereld Bij elke tas van MYOMY wordt een dustbag meegeleverd, deze tas is gemaakt van Polypropeen dat vervaardigd is uit gerecyclede PET flessen.


Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY do goods.


De leren tassen van MYOMY do goods worden op een eerlijke en fairtrade wijze geproduceerd en met liefde gemaakt in India. Alle tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Het leer, dat voor de tassen gebruikt wordt, wordt duurzaam bewerkt in de beste en veiligste leerlooierijen van de wereld. Iedere huid is uniek en daardoor krijgt iedere tas van MYOMY haar eigen karakter! Elke tas van MYOMY wordt met liefde en passie gemaakt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. De tassen van MYOMY do goods worden gemaakt door Dutch Designers waaronder Ramon Middelkoop. Het design van de My Paper Bag is geïnspireerd op het iconische voorwerp de bekende papieren zak en ontworpen met de missie to do good.


MYOMY do goods wil iedereen inspireren om te kiezen voor fair fashion.

10% korting! Schrijf je nu in!