My-Paper-Bag-Long-Handle-Zip-Bubble-Black-MYOMY-DO-GOODS-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Plantaardig gelooid
Kleur zwart
afmeting buitenkant 31 x 39 x 10,5 cm
EAN code 8719075379660

MYOMY DO GOODS

My Paper Bag Long Handle Zip Bubble Black

OF

Productomschrijving

De My Paper Bag Long Handle Zip is de meest verkochte tas van MYOMY DO GOODS! Deze My Paper Bag is nu verkrijgbaar in een nieuwe uitvoering met de prachtige Bubble print. Ook deze schoudertas is net als alle andere tassen van MYOMY gemaakt van duurzaam gelooid buffelleer. Op deze tas is nog een speciale finish laag aangebracht die ervoor zorgt dat het leer minder kwetsbaar is.

De My Paper Bag Long Handle Zip is een prachtige stoere leren schoudertas die je kunt afsluiten met een rits. Deze Paper Bag bevat aan de binnenzijde een ritsvak voor de spullen die je graag binnen handbereik wilt hebben. De grootte van deze schoudertas maakt de tas geschikt voor kleine boodschappen maar deze tas is ook prima als werktas te gebruiken voor o.a. A4 documentatie en een tablet of laptop.

Alle tassen van MYOMY DO GOODS worden op een fairtrade wijze geproduceerd in India. Ze worden allemaal gemaakt van 100% ecologisch gelooid buffelleer.

Iedere MY Paper Bag is uniek. Ze zijn altijd met de hand gemaakt en van duurzaam gelooid leer. Iedere huid is uniek en daardoor heeft ook iedere My Paper Bag haar eigen karakter.

Details:

Verpakking: tasje van Polypropeen. (vervaardigd uit gerecycleerde PET-flessen)
Maat: 31 x 39 x 10,5 cm Hengsel: ca 22 cm
Houten bodem
Duurzaam gelooid buffelleer
Fairtrade geproduceerd in India
Dutch Design by Ramón Middelkoop

€10,- korting

Schrijf je hier in!