-30%

My Paper Bag Long Handle Blond MYOMY

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Duurzaam gelooid
Kleur beige
afmeting buitenkant 31 x 39 x 10,5 cm
EAN code 8718403522341

MYOMY DO GOODS

My Paper Bag Long Handle blond MYOMY

Normale prijs: € 169,95

Special Price € 118,97

Uitverkocht

Productomschrijving

De My Paper Bag Long Handle in de kleur Blond is een prachtige en stijlvolle leren schoudertas van MYOMY do goods. Deze My Paper Bag heeft geen rits in tegenstelling tot de My Paper Bag Long Handle zip. De My Paper Long Handle draag je met de leren hengsels gemakkelijk over je schouder. De My Paper Bag Long Handle van MYOMY biedt net als de My Paper Bag Long Handle Zip ruimte voor een laptop en A4 documentatie. Daarnaast kun je deze schoudertas natuurlijk ook gebruiken als je een kleine boodschap wilt doen. Het meegeleverde houten plankje, dat je onderin de tas legt, zorgt er voor dat de bodem van de tas mooi recht blijft. Met de aanschaf van een prachtige MYOMY do goods Dutch Designer tas of accessoire word je niet alleen trotse eigenaar, maar draag je ook bij aan een duurzame en betere wereld. Bij elke tas van MYOMY wordt er een dustbag meegeleverd, deze tas is gemaakt van Polypropeen dat vervaardigd is uit gerecyclede PET flessen.


Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY do goods.


De leren tassen van MYOMY do goods worden op een eerlijke en fairtrade wijze geproduceerd en met liefde gemaakt in India. Alle tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Het leer, dat voor de tassen gebruikt wordt, wordt duurzaam bewerkt in de beste en veiligste leerlooierijen van de wereld. Iedere huid is uniek en daardoor krijgt iedere tas van MYOMY haar eigen karakter! Elke tas van MYOMY wordt met liefde en passie gemaakt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. De tassen van MYOMY do goods worden gemaakt door Dutch Designers waaronder Ramon Middelkoop. Het design van de My Paper Bag is geïnspireerd op het iconische voorwerp de bekende papieren zak en ontworpen met de missie to do good.


MYOMY do goods wil iedereen inspireren om te kiezen voor fair fashion.

10% korting! Schrijf je nu in!