My Paper Bag Long Handle Blond MYOMY

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Plantaardig gelooid
Kleur beige
afmeting buitenkant 31 x 39 x 10,5 cm
EAN code 8718403522341

MYOMY DO GOODS

My Paper Bag Long Handle blond MYOMY

OF

Productomschrijving

Deze My Paper Bag heeft géén rits in tegenstelling tot de My Paper Bag Long Handle zip. Dit is de klassieker onder de MY Paper Bags! Een prachtige stoere leren schoudertas in de kleur beige Blond. Gemakkelijk te dragen over de schouder door de schouderhengsel. Door de grootte van de tas is deze zeer geschikt voor kleine boodschappen maar ook als prima werktas voor o.a. A4 documentatie en een tablet of laptop. Een metalen klipje zit aan de binnenkant van de tas bevestigd waaraan je, de speciaal ontworpen, MY PAPER BAG bag-in-bag aan kunt hangen maar bijvoorbeeld ook je sleutels.


Iedere Paper Bag is uniek. Ze zijn altijd met de hand gemaakt en van duurzaam gelooid leer. Iedere huid is uniek en daardoor heeft ook iedere My Paper Bag haar eigen karakter. Fairtrade geproduceerd in India, gemaakt van 100% ecologisch gelooid buffelleer.


Verpakking: tasje van Polypropeen. (vervaardigd uit gerecycleerde PET-flessen) Maat: 31 x 39 x 10,5 cm Hengsel: ca 22 cm Houten bodem Duurzaam gelooid buffelleer Fairtrade geproduceerd in India Dutch Design by Ramón Middelkoop

10 euro korting!

Schrijf je hier in!