My-Paper-Bag-Long-Handle-Original-MYOMY-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Duurzaam gelooid
Kleur bruin
afmeting buitenkant 31 x 39 x 10,5 cm
EAN code 8718403522594

MYOMY DO GOODS

My Paper Bag Long Handle Original MYOMY

OF

Productomschrijving

De My Paper Bag Long Handle van MYOMY do goods is een prachtige tas van duurzaam gelooid buffelleer en is een echte klassieker onder de My Paper Bags. Deze Long Handle heeft géén rits in tegenstelling tot de My Paper Bag Long Handle zip.  Een prachtige stoere leren schoudertas in de meest favoriete kleur Original. Gemakkelijk te dragen over de schouder door het schouderhengsel. Door de grootte van de tas is deze zeer geschikt voor kleine boodschappen maar ook als prima werktas voor o.a. A4 documentatie en een tablet of laptop. 


Als je een leren tas van MYOMY do goods aanschaft, laat je niet alleen zien dat je smaak hebt, maar dat je duurzaam en fairtrade ook belangrijk vindt. De prachtige leren tassen van MYOMY worden met liefde gemaakt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. Iedere MYOMY tas is uniek en heeft een eigen verhaal.


Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY DO GOODS.

Schrijf je in en ontvang € 10,- korting!