Merel by Frederiek

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas, make up tas of portemonnee van Merel by Frederiek? Bij Leatherlicious hebben we een uitgebreid aanbod leren tassen en accessoires van Merel by Frederiek. De leren tassen van Merel by Frederiek zijn speciaal ontworpen voor de zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouw. Bij aankoop van een Merel by Frederiek product steun je direct de Merel Munt Foundation, deze foundation zet zich in voor het geluk van het gehandicapte kind en jong volwassenen. Zo doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook de ander. Lees hier alles over Merel by Frederiek en de Merel Munt Foundation.

Lees meer

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Merel by Frederiek

Met geloof in haar eigen kracht en creativiteit, tuimelende doorzettingsvermogen, passie voor mode en mooie materialen en spattende energie startte Frederiek Waninge in 2010 haar eigen tassenlabel ‘Merel by Frederiek’. Met oog op zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouwen ontwerpt zij elegante tassen “Ik denk vanuit de vrouw, maar dan vanuit de vrouw met een eigen identiteit en persoonlijkheid. Zij die weten hoe ze moeten maar vooral wíllen communiceren naar de wereld en trots zijn op zichzelf. Op zowel de sterke als de minder sterke punten”. 

Twee keer per jaar lanceert het label nieuwe modellen en kleuren met daarbij tassen en accesoires die binnen dezelfde collectie passen. Hierdoor is het aanbod leren tassen en accessoires van Merel by Frederiek oneindig. Laat je inspireren door de nieuwste tassen van Merel by Frederiek! 


Merel Munt Foundation

Een opvallend en bijzonder signatuur van het label is de in iedere collectie terugkerende munt op of aan de tassen. Deze munt staat symbool voor het jongste zusje van Frederiek, Merel, die geboren is met een meervoudige handicap. “Voor mij dé inspiratiebron en toonbeeld van doorzettingsvermogen”

Frederiek heeft, om kracht te zetten bij waar zij als persoon voor staat en ter ere van merel, de Merel Munt Foundation opgericht. Deze foundation wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassenen. Daarom organiseert De Merel Munt Foundation twee keer per jaar de zogenoemde Merel Munt dagen. Een mooie dag uit, voor en met organisaties van mensen met een beperking; een dag voor ‘Merels’ en hun begeleid(st)ers.

Als je een tas koopt van het merk Merel by Frederiek doe je naast jezelf dus ook een ander een groot plezier. 

 

Merel by Frederiek online bestellen bij Leatherlicious

Heb je de perfecte tas gevonden? Dan kun je deze veilig en gemakkelijk online bestellen bij ons. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe tas wilt ontvangen. Je kunt nu ook de optie achteraf betalen kiezen, hierdoor betaal je pas als je het product goed hebt ontvangen. Heb je nog vragen over de leren tassen of andere vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen: klantenservice@leatherlicious.nl Je kunt ons ook bellen of een whatsappje sturen: 06 24908868

 

Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen!