Myk Bags

Ben jij op zoek naar een nieuwe leren tas van Myk Bags? Bij Leatherlicious hebben we de volledige collectie leren tassen van het Nederlandse merk MyK Bags. MyK Bags is het merk van leren tassen en accessoires opgericht door Maaike Koemans. Haar tassen en portemonnees zijn een mooie combinatie van minimalistische ontwerpen en karakteristiek leer. Door het tijdloze design kan je zo lang mogelijk van je leren tas of portemonnee genieten. Omdat het leer niet helemaal is afgedekt zit er een natuurlijke gloed aan het leer. Hoe langer je een Myk Bag gebruikt, hoe meer het leer gaat leven. Dat geeft een extra stoer effect aan je leren tas of portemonnee. Deze prachtige mooie leren producten van MyK Bags worden twee keer per jaar vernieuwd en zijn nu al onwijs populair. Voor ieder gebruik is er wel een leuk design dat perfect bij je past. 

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

5 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

5 Artikel(en)

Pagina

Het merk MyK Bags

Het leren tassen en accessoiremerk Myk Bags is opgericht door Maaike Koemans en is nu al erg populair. De tassen en portemonnees van MyK Bags geven in combinatie met het zachte en toch krachtige leer de juiste ingrediënten om een tijdloze uitstraling te creëren. MyK Bags wil graag betaalbare leren tassen en accessoires op de markt brengen waar je lang veel plezier van hebt.

 

De collectie leren tassen en accessoires van Myk Bags

Myk Bags heeft een ruime collectie leren tassen voor dames. Prachtige leren shoppers en schoudertassen voor als je wat meer wilt meenemen in je tas. Maar ook leuke kleine leren tasjes en avondtasjes voor een dagje stad of een avondje uit. De tassen uit de nieuwe collectie "Lost in Space" sluiten qua design aan op de eerste lijn van Myk Bags: een minimalistisch design gecombineerd met karakteristiek leer. De natuurlijke eigenschappen van het leer zorgen ervoor dat elke tas uniek is. De nieuwe kleuren van de nieuwe collectie zijn prachtig en passen bij al je outfits! 

 

MyK Bags online bij Leatherlicious

De volledige collectie leren tassen en portemonnees van MyK Bags staan bij ons online. Als je een leren Myk Bags tas of portemonnee bestelt voor 16:00 uur, sturen wij jouw pakketje diezelfde dag nog op via PostNl. Wil je dat je jouw tas of portemonnee liever op een andere dag of tijdstip geleverd hebben, dan kan je dat altijd aangeven bij het plaatsen van je bestelling. Het kan zo zijn dat een kleur of model tas of portemonnee net is uitverkocht, maar wij kunnen het gewoon voor je bestelllen.

Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd een mailtje sturen via:

klantenservice@leatherlicious.nl

10% korting! Schrijf je nu in!