MYOMY

Ben jij op zoek naar een nieuwe leren tas of accessoire van MYOMY? Bij Leatherlicious hebben we de volledige collectie van MYOMY DO GOODS online! Met een leren MYOMY DO GOODS tas of accessoire ben je niet alleen de trotse eigenaar van een prachtig uniek designproduct, maar draag je ook bij aan een betere wereld. MYOMY wil de wereld een stukje beter maken en dat maakt het duurzame merk zeer geliefd bij velen. MYOMY DO GOODS komt twee keer per jaar met een aanvulling op de bestaande collectie leren tassen en accessoires. Nieuwe modellen en kleuren zie je terug in de My Paper Bag collectie en de My Carry Bag collectie. MYOMY maakt gebruik van eerlijk verkregen leer en fairtrade vakmanschap. Wil je meer weten over de verschillende soorten leer dat MYOMY gebruikt, lees dan ons blog over de leersoorten van MYOMY

Lees meer

Het merk MYOMY DO GOODS

Iedereen kent het merk MYOMY DO GOODS wel door de meest favoriete en bekende collectie 'De My Paper Bag'. MYOMY is opgericht in 2007 door Marja Baas en is ondertussen uitgegroeid tot een fantastisch mooi duurzaam fashionmerk. Het merk dat bijdraagt aan een betere wereld doordat ze gebruik maken van eerlijk verkregen leer en fairtrade vakmanschap. Alle leren tassen en portemonnees worden in India gemaakt op een fairtrade wijze en zijn ontworpen door Nederlandse designers. 

De Collectie van MYOMY DO GOODS 

MYOMY DO GOODS komt twee keer per jaar met een nieuwe collectie! De leren tassen en portemonnees uit de My Paper Bag, de My Carry Bag en de Philip collectie worden uitgebreid met nieuwe kleuren en nieuwe modellen. De My Paper Bag Long Handle zip, het meest favoriete model, wordt ieder seizoen uitgebracht in een of twee nieuwe trendkleuren. MYOMY maakt gebruik van twee soorten leer, het rambler wash leer en het hunter leer. Lees ons blog over de verschillende soorten leer van MYOMY.

MYOMY online bij Leatherlicious

Je vindt de totale MYOMY DO GOODS collectie bij ons online! Mocht een kleur of model tas dat je zoekt niet meer op voorraad zijn, neem dan altijd even contact met ons op via klantenservice@leatherlicious.nl, wij kunnen altijd kijken of we het artikel voor je kunnen bestellen. Als je voor 16:00 uur bij ons bestelt, dan kan je MYOMY tas of portemonnee de volgende dag al bij je in huis zijn. Wij verzenden altijd gratis naar Nederland en België via PostNL.