Renee by Castelijn & Beerens

Ben jij op zoek naar een leren tas of portemonnee van Renee by Castelijn & Beerens? Bij Leatherlicious hebben we een uitgebreide collectie van Castelijn & Beerens. Martijn en Babette Beerens, broer en zus zijn de oprichters van RENEE by Castelijn & Beerens. Zij hebben de stoere RENEE collectie ontworpen als eerbetoon aan hun vader en zijn passie voor leer. Maar ook omdat ze graag het rijke lederambacht nieuw leven wilden inblazen en dat hebben ze gedaan door de RENEE collectie een geheel eigen karakter mee te geven met als motto: volg je eigen wijsheid. De kennis van lederambacht is van generatie op generatie overgedragen binnen Castelijn en Beerens. En die kennis staat voor Martijn en Babette aan de basis van de kwaliteit en functionaliteit van alle leren tassen en accessoires van RENEE by Castelijn & Beerens. Bij de producten van RENEE worden alleen de meest hoogwaardige materialen gebruikt. Bijvoorbeeld volnerf rundleer met wax dat een geheel eigen karakter krijgt bij gebruik. Volnerf is de sterkste laag van de huid, waarbij de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar blijft. Iedere tas uit de RENEE collectie is vernoemd naar iemand uit de familie; vader, opa, oom, partner. Dit wordt ook bij iedere tas beschreven. De collectie bestaat uit prachtige stoere leren laptoptassen, werktassen en portemonnees voor mannen!

Lees meer

Renee by Castelijn & Beerens

Martijn en Babette Beerens, de kinderen van René Beerens zijn de oprichters van RENEE by Castelijn & Beerens. De kennis van lederambacht is van generatie op generatie overgedragen binnen Castelijn en Beerens. Een voorliefde voor leer, drie generaties vakkennis en doorzettingsvermogen, dat is het geheim van Castelijn & Beerens, En die kennis staat voor Martijn en Babette aan de basis van de kwaliteit en functionaliteit van alle leren tassen en accessoires van RENEE by Castelijn & Beerens. Bij de producten van RENEE worden alleen de meest hoogwaardige materialen gebruikt. Bijvoorbeeld volnerf rundleer met wax dat een geheel eigen karakter krijgt bij gebruik. Volnerf is de sterkste laag van de huid, waarbij de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar blijft. 

 

Renee by Castelijn & Beerens online bestellen bij Leatherlicious

Als je het perfecte item hebt gevonden kun je dit veilig online bestellen bij ons. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe tas wilt ontvangen. Je kunt nu ook de optie achteraf betalen kiezen, hierdoor betaal je pas als je het product goed hebt ontvangen. Heb je nog vragen over de leren tassen of andere vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen: klantenservice@leatherlicious.nl Je kunt ons ook bellen of een whatsappje sturen: 06 24908868

Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen!