Festivaltasjes

Het festivalseizoen staat weer voor de deur! En bij je nieuwe festivaloutfit wil je natuurlijk ook een mooi leren festivaltasje! Bij Leatherlicious hebben we een ruim aanbod trendy leren festivaltasjes van Nederlandse topmerken. Een festivaltasje is eigenlijk een mooi klein schoudertasje dat je zowel in de hand als over je schouder en crossbody kunt dragen! Ideaal voor als je naar een feestje of festival gaat, maar je kunt een klein schoudertasje ook heel goed gebruiken voor een dagje stad of als je een hapje gaat eten. Je vindt bij ons diverse leuke schoudertasjes in de nieuwste seizoenskleuren, maar ook hebben we gedacht aan mooie schoudertasjes in basic kleuren. Uiteindelijk zijn de leren festivaltasjes allemaal gericht op het kunnen meenemen van je belangrijkste essentials en het vrij hebben van je handen! Dat is wat wij vrouwen willen!

We hebben de nieuwste collectie festivaltasjes van o.a. Merel by FrederiekMYOMY DO GOODSLegend bagsX Works,  Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam!

Wil je meer informatie over verschillende soorten leren festivaltasjes, lees dan onze blog over de leukste leren festivaltasjes voor jou!

Mocht je graag willen weten hoe een tasje valt of hoe kun je niet goed inschatten hoe groot de tas is? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren je graag!

Wil je meer inspiratie? Volg ons dan op Facebook en Instagram

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 36 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 36 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Festivaltasjes voor haar

Vanaf april begint het festivalseizoen weer en daar hoort natuurlijk een festivaltasje bij! Los van het feit dat het jouw outfit afmaakt is het ook super handig. Een mooi, compact en handig leren festivaltasje is een must! Waarom? Omdat, je natuurlijk je handen vrij wilt hebben als je op een festival bent. 

 

Collectie merken bij Leatherlicious

Leatherlicious heeft een enorm assortiment aan leren festivaltasjes van verschillende merken. Festivaltasjes van merken zoals MYOMY DO GOODS, Legend, Merel by Frederiek, Fabienne Chapot en nog meer! Als je op zoek bent naar een festivaltasje is het belangrijk dat het tasje compact is, zodat je er niet de hele dag last van hebt. Ook niet geheel onbelangrijk is dat jouw festivaltasje er stijlvol uitziet. Je wilt tenslotte wel shinen op het festival met jouw nieuwe tasje, toch? Wil jij meer weten over het aanbod festivaltasjes op onze site? Neem dan gerust een kijkje op onze blog, helemaal gewijd aan festivaltasjes. 

 

Online bestellen bij Leatherlicious

Als je eindelijk jouw perfecte festivaltasje hebt gevonden, is het tijd om te gaan bestellen. En dat wil je natuurlijk heeft liefst zo gemakkelijk, snel en eenvoudig mogelijk doen. Dat kan! Heb jij de tas voor 16.00 besteld heb jij de volgende dag nog jouw nieuwe festivaltasje in huis. Komt dat niet uit? Is er altijd de mogelijkheid om het op een andere dag te laten bezorgen of op een ander tijdstip. Voldoet de tas uiteindelijk toch niet helemaal aan jouw verwachting? Dan kan je gerust contact met ons opnemen en de tas retourneren.

€10,- korting

Schrijf je hier in!