plevier-manchester-bruin-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Runderleer
Kleur bruin
afmeting buitenkant 45 x 30 x 16 cm
EAN code 8718546770098

Plevier

MANCHESTER AKTETAS 17.3 INCH BRUIN

OF

Productomschrijving

Bij Leatherlicious vind je een ruim assortiment aan leren businesstassen en laptoptassen/sleeves en aktetassen van Plevier. Één daarvan is deze mooie Manchester Aktetas 17,3 inch in de kleur bruin. Een stoere en zakelijke aktetas van Plevier. Deze klassieke aktetas beschikt over twee hoofdvakken en een voorvak. In het ene  hoofdvak is ruimte gemaakt voor een laptop van maximaal 17,3 inch en in het andere hoofdvak is plaats voor een tablet. De aktetas is verder voorzien van meerdere multifunctional vakken voor je andere belangrijke spullen. Ook zit er nog een mooie sleutelhanger van Plevier bij én wordt de tas geleverd met een mooie en handige schouderband. Deze prachtige aktetas van Plevier is onmisbaar en precies wat jij nodig hebt.


Het merk plevier staat bekend om hun populaire leren laptoptassen en businesstassen voor zowel dames als heren. Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collecties van Plevier worden in Nederland ontworpen en daarna in India met de hand gemaakt. Het runderleer wordt met de volledige aandacht uitgezocht en verwerkt. Door deze manier van werken is elke tas van Plevier uniek.


Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander.

SUMMER DEAL 15% korting