Portemonnees

Ben je op zoek naar een nieuwe leren portemonnee voor jezelf of als cadeautje? Dan ben je bij Leatherlicious aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod leren portemonnees, purses en wallets in klein en groot formaat van Nederlandse topmerken zoals Fabienne Chapot, Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam, Legend, MYOMY DO GOODS, X Works, My Paper BagMerel by Frederiek, MyK Bags en Fab. by Fabienne Chapot.  Ook voor mannen heeft Leatherlicious veel keuze in leren billfold portemonnees, portefeuilles en creditcardhouders. Deze leren accessoires voor heren zijn van de bekende merken zoals Castelijn & Beerens

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 74 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 74 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Leren portemonnees bij Leatherlicious

Ben je op zoek naar een nieuwe leren portemonnee voor jezelf of als cadeautje? Dan ben je bij Leatherlicious aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod leren damesportemonnees, purses en wallets in klein en groot formaat van Nederlandse topmerken zoals Fabienne Chapot, Fred de la BretoniereShabbies AmsterdamLegendMYOMY DO GOODSX WorksMy Paper BagMerel by FrederiekMyK Bags en Fab. by Fabienne Chapot. 

Voor mannen heeft Leatherlicious ook veel keuze in leren billfold portemonnees, portefeuilles en creditcardhouders. Deze leren accessoires voor heren zijn van bekende merken zoals Castelijn & Beerens en MYOMY Do Goods.

 

Diverse leren portemonnees voor dames

Bij Leatherlicious vind je diverse soorten leren portemonnees. Een klein leren portemonneetje die je gemakkelijk in een kleine tas kunt opbergen. Als je toch liever een grotere portemonnee bij je draagt, kun je kiezen voor de leren Purse of Wallet. Deze portemonnees zijn erg geliefd onder de dames. In de Purse of Wallet passen vele pasjes, bonnetjes, brief en muntgeld en soms ook nog je telefoon. Ook hebben deze portemonnees vaak een polsbandje zodat je ze makkelijk bij je kunt dragen als je geen tas wilt meenemen.

 

Diverse leren portemonnees voor heren

Voor heren hebben we stijlvolle leren Billfold portemonnees, leren creditcard- en paspoorthouders en leren portefeuilles van Castelijn & Beerens.  De billfold portemonnees met een stoerdere look en de kleinere pocket wallets komen uit de nieuwe Philip collectie van MYOMY Do Goods en van Renee van Castelijn & Beerens. Ook hebben we de Privacy Protected lijn van Castelijn & Beerens in ons assortiment. Deze lijn heeft een speciale high-tech folie ontwikkeld dat het uitlezen van de persoonlijke gegevens op je passen volledig blokkeert.

 

Portemonnee online bestellen bij Leatherlicious

Bij Leatherlicious kun je heel gemakkelijk je leren portemonnee online bestellen. Als je voor 16:00 uur besteld, dan wordt je portemonnee dezelfde dag nog verzonden. Wil je liever jouw nieuwe portemonnee op een andere dag of andere locatie bezorgd hebben, dan kan dat ook bij Leatherlicious. Is het een cadeautje? Laat dan je nieuwe leren accessoire als een cadeautje door ons inpakken. Dat doen we graag en kosteloos voor je!