Castelijn & Beerens

Ben je op zoek naar een nieuwe leren portemonnee van Castelijn & Beerens? Leatherlicious heeft een ruim assortiment online staan aan leren portemonnees in verschillende modellen en kleuren. De Nova Billford portemonnee is een stijlvolle portemonnee die veel ruimte biedt voor pasjes, briefgeld en muntgeld. Verder zijn de meeste portemonnees van Castelijn & Beerens voorzien van een high-tech folie die de RFID signalen volledig blokeert. Dit zorgt ervoor dat jouw pasjes niet vanaf een afstand afgelezen kunnen worden en dus veilig in jouw portemonnee zitten! Shop nu jouw leren portemonnee van Castelijn & Beerens op Leatherlicious.nl!

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 22 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 22 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Castelijn & Beerens

Bij Castelijn & Beerens is kwaliteit, vakmanschap en innovatie erg belangrijk. Al sinds 1945 maakt dit Nederlandse merk prachtige leren tassen en accessoires van de meest exclusieve leersoorten uit Italië. Iedere collectie van Castelijn & Beerens is van top kwaliteit, met fantastische afwerkingen, is exclusief en is makkelijk in gebruik.

Collectie leren portemonnees van Castelijn & Beerens bij Leatherlicious

De leren portemonnees van Castelijn & Beerens zijn prachtig en stijlvol. Leatherlicious heeft een ruim assortiment online staan aan leren portemonnees in verschillende modellen en kleuren uit de verschillende collecties van Castelijn & Beerens. Leren portemonnees uit de Canyon collectie, zijn luxe portemonnees met een robuuste en natuurlijke uitstraling. De Canyon portemonnees zijn gemaakt van heerlijk soepel leer.  Daarnaast zijn de meeste portemonnees van Castelijn & Beerens voorzien van een high-tech folie die ervoor zorgt dat jouw pasjes niet vanaf een afstand afgelezen kunnen worden. Bijvoorbeeld de Billford portemonnee uit de Nova collectie beschikt over een high-tech folie en deze Nova Billfold portemonnee biedt ruimte voor veel pasjes, briefgeld en muntgeld. Portemonnees en andere leren accessoires uit de Nova collectie van Castelijn en Beerens worden gemaakt van Italiaanse kalfshuiden waar de natuurlijke uitstraling is gewaarborgd. De Nova serie is een eigentijdse serie met prachtige leren accessoires waarbij het Castelijn & Beerens logo middels präg subtiel in het leer is verwerkt.

Collectie leren creditcardetuis van Castelijn & Beerens bij Leatherlicious

Leatherlicious heeft ook een aantal prachtige leren creditcardetuis van Castelijn & Beerens in haar assortiment. De pasjeshouder uit de Canyon collectie is dé ideale portemonnee om dagelijks makkelijk mee te nemen. Deze leren pasjeshouder heeft ruimte voor veel pasjes en daarnaast kan je ook nog wat muntgeld erin kwijt. De Nova Creditcard etui van Castelijn & Beerens is prachtig en stijlvol. Hij is klein van formaat en is daarom super handig om mee te nemen. Een leren creditcardetui is ideaal voor als je dagelijks een kleine portemonnee mee wilt nemen waar je al je pasjes in kwijt kan.

Leren portemonnee van Castelijn & Beerens online bestellen bij Leatherlicious

Als je jouw nieuwe leren portemonnee of creditcardetui van Castelijn & Beerens hebt gevonden dan bestel je deze makkelijk en veilig online bij Leatherlicious. Wanneer je dit op werkdagen voor 16:00 uur doet heb je jouw leren accessoire zelfs de volgende dag al in huis. Als dit niet uitkomt dan kan je er altijd voor kiezen om je pakketje op een andere dag of tijd te laten bezorgen. Bevalt de leren accessoire van Castelijn & Beerens niet helemaal? Bij Leatherlicious kan je jouw bestelling weer kosteloos retourneren.