DSTRCT

Ben je op zoek naar een leren portemonnee van DSTRCT? Bij Leatherlicious hebben we een mooie collectie leren portemonnees en wallets van DSTRCT. Een strak design, stoere ontwerpen en het karakteristieke leer staan centraal bij DSTRCT. DSTRCT is een Nederlands merk dat prachtige leren tassen en accessoires ontwerpt voor dames en heren. Functionaliteit en een strak design vind je terug in elk ontwerp. DSTRCT heeft prachtige leren portemonnees voor mannen en vrouwen. Met een product van DSTRCT kies je voor een strak design, functionaliteit en kwaliteitsleer.

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

2 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

2 Artikel(en)

Pagina

DSTRCT

DSTRCT is een jong merk, opgezet door twee studievrienden. De ambitie om samen te ondernemen groeide uit tot het merk DSTRCT in 2016. Een strak design, leer van goede kwaliteit en een functioneel ontwerp is waar DSTRCT voor staat. De leren accessoires en tassen van DSTRCT hebben een stoere uitstraling en een robuust uiterlijk. Bij Leatherlicious vind je verschillende modellen leren portemonnees van DSTRCT in neutrale kleuren.

ACCESSOIRES VAN DSTRCT

DSTRCT ontwerpt mooie en tevens zeer functionele portemonnees voor mannen en vrouwen. In een portemonnee van DSTRCT kan je meer kwijt dan je in eerste instantie denkt. Het strakke ontwerp en de ruimte die de portemonnees van DSTRCT bieden, zorgen ervoor dat ze erg fijn zijn in gebruik. Hoe langer je de portemonnee gebruikt hoe mooier het leer wordt. Veel van de portemonnees van DSTRCT zijn RFID beschermd, zo is het onmogelijk dat je persoonlijke gegevens uitgelezen worden.

ADVIES OVER JE NIEUWE PORTEMONNEE BIJ LEATHERLICIOUS.NL

Ook al zijn wij een online winkel, wij willen jou graag optimaal helpen om de juiste keuze te maken voor je nieuwe leren portemonnee. Heb je nog een vraag, wil je advies of wil je misschien nog extra foto’s ontvangen van je favoriete portemonnee die je hebt gezien? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. We helpen je heel graag.

LEREN PORTEMONNEE ONLINE BESTELLEN BIJ LEATHERLICIOUS.NL

Bij Leatherlicious bestel je snel en veilig online een portemonnee. Als je jouw artikel voor 16:00 uur bestelt, dan kun je hem de volgende dag al in huis hebben. Maar je kunt er ook voor kiezen om hem op een andere dag of andere locatie te laten bezorgen. Misschien wil je iemand verrassen, laat dan jouw cadeautje rechtstreeks versturen. We pakken overigens alle bestellingen gratis voor je in als cadeau en als je wilt met een handgeschreven kaartje erbij.

10% korting! Schrijf je nu in!