Fred de la Bretoniere

Ben jij op zoek naar een nieuwe leren portemonnee van Fred de la Bretoniere? Op Leatherlicious vind je de mooiste leren portemonnees uit de collectie van Fred de la Bretoniere. De Fred Wallets zijn prachtige en stijlvolle portemonnees uitgevoerd in een aantal kleuren. Door het soepele leer krijgt de portemonnee een stoer uiterlijk. De Fred Wallet Zipper is een perfecte accessoire voor een vrouw. Shop nu jouw leren portemonnee van Fred de la Bretoniere op Leatherlicous.nl!

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

2 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

2 Artikel(en)

Pagina

Fred de la Bretoniere

De kracht van de collectie van Fred de la Bretoniere is eenvoud, elegantie en vrouwelijke stoerheid. De focus wordt tijdens de productie gelegd op details in de afwerking. Veel producten van Fred de la Bretoniere worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Het motto is om tassen te ontwerpen om je beter te voelen, het product moet onderdeel zijn van jezelf.

Collectie leren portemonnees van Fred de la Bretoniere bij Leatherlicious

Leatherlicious heeft een prachtige collectie aan portemonnees van Fred de la Bretoniere online staan. De Fred Wallets zijn stijlvolle leren portemonnees, beschikbaar in meerdere kleuren, voor iedere vrouw. Ze krijgen een stoere uitstraling doordat de portemonnees van Fred de la Bretoniere gemaakt zijn van soepel leer. De Fred de la Bretoniere Wallet is een prachtige tijdloze portemonnee die je overal mee naar toe kan nemen. Naast dat hij er prachtig uitziet, is hij ook erg praktisch door de handige binnenkant. De Fred Wallet Zipper is de perfecte leren accessoire voor een vrouw. Door de crocoprint in het leer krijgt de leren portemonnee een extra speciale touch.

Leren portemonnee van Fred de la Bretoniere online bestellen bij Leatherlicious

Heb je jouw nieuwe leren portemonnee van Fred de la Bretoniere gevonden? Dan bestel je deze makkelijk, veilig en snel online bij Leatherlicious. Als je dit op werkdagen voor 16:00 uur doet dan heb je jouw leren portemonnee de volgende dag al in huis. Mocht dit niet uitkomen dan kan je er altijd voor kiezen om je pakketje op een andere dag of  tijd te laten bezorgen. Is de portemonnee toch niet helemaal naar wens? Bij Leatherlicious kan je jouw pakketje binnen 30 dagen gratis retourneren!