Merel by Frederiek

Ben je op zoek naar een nieuwe leren portemonnee van Merel by Frederiek. Op Leatherlicious shop je de mooiste leren portemonnees in verschillende prachtige kleuren. De Homer Wallet is een leren portemonnee met een luxe uitstraling. Een ideale portemonnee en beschikbaar in meerdere kleuren zodat jouw favoriet er altijd tussen zit! Door het polsbandje draag je de Homer Wallet makkelijk om je pols. Shop nu jouw leren portemonnee van Merel by Frederiek op Leatherlicious.nl!

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

3 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

3 Artikel(en)

Pagina

Merel by Frederiek

De leren tassen en accessoires van Merel by Frederiek zijn speciaal ontworpen voor de zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouw. Na 8 jaar een succesvol bedrijf gerunt te hebben heeft Merel by Frederiek, voor de zomer van 2018, besloten om te stoppen en dus geen nieuwe collecties meer uit te brengen. Dat is natuurlijk erg jammer, maar gelukkig shop je nog mooie leren portemonnees van Merel by Frederiek bij ons online. Wist je dat je bij aankoop van een Merel by Frederiek product direct de Merel Munt Foundation steunt? Deze foundation zet zich in voor het geluk van het gehandicapte kind en jong volwassenen. Zo doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook een ander.

Collectie leren portemonnees van Merel by Frederiek bij Leatherlicious

De Homer wallets van Merel by Frederiek zijn stijlvolle leren portemonnees uitgevoerd in prachtige nieuwe kleuren voor de stijlvolle vrouw. Binnenin de portemonnee zitten meerdere vakken voor pasjes, briefgeld en muntgeld. Door het afneembare polsbandje kan je de portemonnee ook makkelijk als clutch dragen. Een ideale leren portemonnee die voor iedere gelegenheid geschikt is! Bekijk de collectie leren portemonnees van Merel by Frederiek bij Leatherlicious.

Leren portemonnee van Merel by Frederiek online bestellen bij Leatherlicous

Wanneer je jouw nieuwe leren portemonnee van Merel by Frederiek hebt gevonden, dan kan je deze makkelijk, snel en veilig online bestellen op Leatherlicious.nl. Als je dit op werkdagen voor 16:00 uur doet, dan heb je jouw nieuwe leren portemonnee de volgende dag al in huis. Als dit voor jou niet uitkomt dan kan je er altijd voor kiezen om het pakketje op een ander tijdstip en locatie te laten bezorgen. Is de nieuwe portemonnee van Merel by Frederiek toch niet helemaal naar wens? Dan kan je deze binnen 30 dagen na aankoop weer gratis retourneren.