Myk Bags

Ben je op zoek naar een nieuwe leren portemonnee van Myk Bags? Op Leatherlicious kan je de prachtige Spendit Purse van Myk Bags bestellen in meerdere kleuren. Deze leren portemonnee is gemaakt van stevig leer met speciale details en luxe afwerkingen. De Spendit Purse is een portemonnee met veel opbergruimte en kan ook als clutch gedragen worden! Shop nu jouw leren portemonnee van Myk Bags op Leatherlicious.nl!

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

4 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

4 Artikel(en)

Pagina

Myk Bags

Strak en minimalistisch, dat is het design van de leren accessoires van MyK Bags. Eenvoud, daar zijn de ontwerpen van MyK Bags op gebaseerd. Verder zijn de accessoires van MyK Bags gemaakt van karakteristiek, zacht en natuurlijk leer en staan voor goede kwaliteit, hoge functionaliteit en een tijdloos design. Ook vindt Myk Bags het belangrijk dat leer voelt, ruikt en er uitziet als leer. Natuurlijk leer zal meer gaan leven naarmate je het langer gebruikt, zodat het alleen maar mooier wordt!

Collectie leren portemonnees van Myk Bags bij Leatherlicious

Leatherlicious heeft prachtige leren portemonees van MyK Bags online. Regelmatig wordt de collectie aan leren portemonnees van Myk Bags aangevuld met nieuwe prachtige kleuren. Zo shop je de Spendit Purse altijd in de nieuwste seizoenskleuren.. De Spendit Purse van MyK Bags is gemaakt van soepel leer en heeft speciale details en luxe afwerkingen. De natuurlijke eigenschappen van het leer zorgen ervoor dat iedere portemonnee uniek is. In de portemonnee is voldoende ruimte voor pasjes, briefgeld en muntgeld. Daarnaast wordt de Spendit Purse ook meegeleverd met een afneembaar polsbandje waardoor je de portemonnee ook als clutch kan dragen!

Leren portemonnee van Myk Bags online bestellen bij Leatherlicious

Wanneer je jouw nieuwe leren portemonnee van Myk Bags hebt gevonden dan bestel je veilig, snel en makkelijk online bij Leatherlicious.nl. Als je dit op werkdagen voor 16:00 uur doet dan heb je jouw nieuwe leren portemonnee de volgende dag al in huis. Bij Leatherlicious kan je zelf kiezen hoe laat en waar je je pakketje wilt laten bezorgen. Bevalt de leren portemonnee niet, of is deze niet naar verwachting? Bij Leatherlicious kun je jouw bestelling kosteloos retourneren.

10% korting! Schrijf je nu in!