Portefeuilles

Ben je op zoek naar een leren portefeuille speciaal voor heren? Bij Leatherlicious hebben we een prachtige collectie leren portefeuilles van Castelijn & Beerens.

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

2 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

2 Artikel(en)

Pagina

Leren portefeuille voor heren bij Leatherlicious

Leatherlicious biedt jou een mooi aanbod aan leren portefeuilles voor hem van Nederlandse topmerken. Denk hierbij aan Castelijn & Beerens. Prachtige leren portefeuilles voor heren van topkwaliteit. Wij hebben leren portefeuilles in alle soorten en kleuren in ons assortiment. Een leren portefeuille zorgt ervoor dat je al je pasjes, briefgeld en muntgeld in stijl kwijt kunt

Collectie leren portefeuille voor heren bij Leatherlicious

De mooie Canyon portefeuilles van Castelijn & Beerens zijn een echte must have voor een man. Alle portefeuilles in deze collectie zijn privacy protected, zo zijn al je pasjes beschermd. De Canyon portefeuille is verkrijgbaar in 3 mooie kleuren: zwart, lichtbruin  en mokka.  

Advies over je nieuwe leren portefeuille

Kun jij wel wat advies gebruiken over een nieuwe leren portefeuille? Dan helpen wij jou graag! Neem gerust contact op met onze klantenservice voor jouw vraag over een portefeuille of andere leren accessoire en dan helpen wij jou verder. Je kunt elke werkdag met ons chatten. Lukt dit niet? Stuur dan een mailtje  naar onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Leren portefeuille voor heren online bestellen bij Leatherlicious

Bij Leatherlicious bestel je snel, eenvoudig en veilig online je nieuwe leren portefeuille. Bestel je voor 16:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat deze diezelfde dag nog verzonden wordt zo heb je jouw leren portefeuille de volgende dag al in huis! Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dan kun je binnen 30 dagen deze gratis retourneren. Wij helpen je graag, neem dus gerust contact op met onze klantenservice voor alle overige vragen.

Mocht je op zoek zijn naar een andere leren portefeuille van Castelijn & Beerens, maar staat deze niet online, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij deze alsnog voor je bestellen.