ruilen en retourneren

Retour zenden

Wij doen er natuurlijk alles aan om jou een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling het product retour zenden. 

  • Om je retourzending aan te melden stuur je zo snel mogelijk een mail naar klantenservice@leatherlicious.nl, of je download dit formulier om je retourzending aan te melden.
  • Je kunt je bestelling, inclusief (kopie) pakbon waarop de producten staan die je hebt ontvangen, retourneren door deze voldoende gefrankeerd op te sturen naar:
         Leatherlicious
         t.a.v. retouren 2 hoog
         Vleutenseweg 386
         3532 HW Utrecht
 
  • De verpakking van het product moet onbeschadigd zijn en met originele en aangehechte labels en/of prijskaartjes, verder uiteraard ongebruikt en onbeschadigd en de eventuele gratis ontvangen artikelen bij je bestelling stuur je ook mee.
  • Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, ontvang je het aankoopbedrag binnen 7 dagen alweer terug via de betaalmethode die je bij de bestelling hebt gebruikt. 
  • let op: Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met een Fashioncheque, Fashion Giftcard of met een cadeaubon van Leatherlicious, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Leatherlicious.

Frankeren retour zending

De kosten voor het retour zenden naar Leatherlicious komen voor eigen rekening. Je dient retourzendingen te allen tijde voldoende te frankeren, anders kan Leatherlicious ze niet ontvangen en crediteren. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert. 

Gratis met PayPal

Heb je met PayPal betaald en ben je niet tevreden over je aankoop? Dan vergoed PayPal de retourkosten, ook bij Internationale aankopen.

Het enige dat je hoeft te doen is de service te activeren via je PayPal account. Deze service is helemaal gratis!

Ruilen

Het omruilen van een artikel in een andere kleur, model of maat, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert het artikel zoals hierboven omschreven binnen de zichttermijn van 14 dagen en plaatst een nieuwe bestelling. 

Indien je onverhoopt een beschadigd product hebt ontvangen wordt deze door Leatherlicious kosteloos geruild voor een nieuw exemplaar. Hiertoe dien je binnen 3 dagen na ontvangst contact op te nemen met klantenservice@leatherlicious.nl

10 euro korting!

Schrijf je hier in!