SALE

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas of portemonnee in de sale? Bij Leatherlicious shop je prachtige leren tassen en accessoires in de sale. Sommige merken gaan nooit in de uitverkoop, omdat dit tassen en accessoires zijn die niet seizoensgebonden zijn en dus het hele jaar door gedragen kunnen worden. Maar een aantal merken zoals Fabienne Chapot werken met twee collecties per jaar. Deze collecties gaan na het betreffende seizoen in de sale en dat betekent dat je nog hele leuke artikelen kunt aanschaffen voor een mooi prijsje. Als je iets op het oog hebt dat in de sale is, zorg er dan voor dat je het niet misloopt, want op = op!

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 164 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 164 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sale bij Leatherlicious

Bij Leatherlicious kun je prachtige leren tassen, portemonnees en andere accessoires voordelig kopen in de sale. De meeste merken brengen twee keer per jaar een collectie uit. De leren tassen en overige accessoires die in de uitverkoop zijn, zijn de modellen uit de voorgaande collecties. Wil je zeker weten dat je favoriete tas nog op voorraad is, dan moet je er snel bij zijn. Want bij artikelen in de sale geldt op is op. 

Merel by Frederiek sale

Je kunt veel leren tassen en accessoires van het merk Merel by Frederiek in de sale kopen! Wees er wel snel bij, want deze tassen zijn erg gewild. Zo hebben we een grote collectie aan mooie leren avondtasjes van Merel by Frederiek die je nu extra voordelig online kunt kopen. Daarnaast hebben we een grote collectie leren schoudertassen van Merel by Frederiek die je in de sale kunt aanschaffen. 

MYOMY DO GOODS sale

De meeste leren tassen en accessoires van MYOMY DO GOODS gaan nooit in de sale. Maar af en toe worden er seizoenskleuren en nieuwe modellen aan de collectie van MYOMY toegevoegd en dat zijn de kleuren en modellen die in de uitverkoop kunnen gaan. Tenzij het een favoriete kleur of model blijkt te zijn, dan worden deze toegevoegd aan de 'never out of stock' collectie. Bij Leatherlicious vind je wel een aantal leren accessoires van MYOMY DO GOODS in de sale. Wacht alleen niet te lang, want omdat de My Paper Bags en andere leren accessoires van MYOMY erg gewild zijn, zijn de artikelen in de sale meestal snel uitverkocht. 

Tassen en accessoires in de sale online bij Leatherlicious

Je koopt heel eenvoudig leren tassen en accessoires die in de sale zijn online bij Leatherlicious. Ook voor alle artikelen die in de sale zijn, geldt dat als het artikel niet naar wens is, je het gewoon weer kunt retourneren. Wel zo fijn als je online een aankoop hebt gedaan bij Leatherlicious en je niet helemaal tevreden bent met de nieuwe leren tas of accessoire. Als je voor 16:00 uur een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat het dezelde dag nog wordt verzonden zodat je het waarschijnlijk de volgende dag al in huis hebt via PostNL. Wij pakken alle bestelling leuk voor je in, zodat je een mooi cadeautje binnen krijgt voor jezelf of voor iemand anders.