Merel by Frederiek

Ben je op zoek naar een leren tas of portemonnee in de sale van Merel by Frederiek? Leatherlicious heeft een groot assortiment leren tassen en accessoires van Merel By Frederiek in de uitverkoop online. Shop nu veilig en snel jouw favoriete leren tas van Merel by Frederiek in de sale bij Leatherlicious.nl.

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 15 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Oplopende Directie in

Producten 1-12 (van 15 producten)

Pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

SALE Merel by Frederiek

Met geloof in haar eigen kracht en creativiteit, tuimelende doorzettingsvermogen, passie voor mode en mooie materialen en spattende energie startte Frederiek Waninge in 2010 haar eigen tassenlabel ‘Merel by Frederiek’. Met oog op zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouwen ontwerpt zij elegante tassen “Ik denk vanuit de vrouw, maar dan vanuit de vrouw met een eigen identiteit en persoonlijkheid. Zij die weten hoe ze moeten maar vooral wíllen communiceren naar de wereld en trots zijn op zichzelf. Op zowel de sterke als de minder sterke punten”. 

Twee keer per jaar lanceert het label nieuwe modellen en kleuren met daarbij tassen en accesoires die binnen dezelfde collectie passen. Hierdoor is het aanbod leren tassen en accessoires van Merel by Frederiek oneindig. Nu veel tassen van Merel by Frederiek in de SALE. Kijk dus gerust eventjes rond!

 

Merel by Frederiek online bestellen bij Leatherlicious

Heb je de perfecte tas gevonden? Dan kun je deze veilig en gemakkelijk online bestellen bij ons. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe tas wilt ontvangen. Je kunt nu ook de optie achteraf betalen kiezen, hierdoor betaal je pas als je het product goed hebt ontvangen. Heb je nog vragen over de leren tassen of andere vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen: klantenservice@leatherlicious.nl Je kunt ons ook bellen of een whatsappje sturen: 06 24908868

 

Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen!