DSTRCT-wax-lane-backpack-black-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Runderleer
Kleur zwart
afmeting buitenkant B 21 x H 28 x D 6
EAN code 7433637445440

DSTRCT

Wax Lane Backpack Black

OF

Productomschrijving

DSTRCT heeft een nieuw model aan hun collectie toegevoegd! Namelijk de prachtige Wax Lane Backpack Black. Deze leren rugzak heeft twee hoofd compartimenten die je beide kunt sluiten met een rits. Binnenin vind je in het voorste vak twee steekvakjes voor bijvoorbeeld pennen en een steekvak waarin je je telefoon kwijt kunt. In het achterste compartiment is nog een ritsvak te vinden. De tas draag je gemakkelijk op je rug met de twee leren schouderbanden. Je kunt deze twee schouderbanden door middel van een rits dicht ritsen en dan heb je één schouderband. Op de voorkant en de achterkant van de Wax Lane Backpack vind je nog een ritsvak, super handig voor iets wat je snel wilt pakken. Deze rugtas is stoer en stijlvol tegelijk. Door het fijne formaat neem je de rugzak makkelijk mee en is er genoeg ruimte voor je persoonlijke spullen en bijvoorbeeld je agenda. Een prachtige en subtiele leren rugzak is natuurlijk voor elke vrouw onmisbaar.


DSTRCT is een mooi en tegelijkertijd ook stoer Nederlands merk dat stijlvolle functionele tassen ontwerpt voor zowel mannen als vrouwen. De tassen van DSTRCT hebben een mooi strak design en door de finishing touch zijn de tassen een stuk minder kwetsbaar. DSTRCT laat graag zien dat de tassen met de allerbeste zorg en de grootste aandacht worden gemaakt. DSTRCT maakt zijn tassen van het beste kwaliteitsleer én houdt ook nog rekening met goede leefomstandigheden. Kies voor DSTRCT. Kies voor kwaliteit.


Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander.

10% korting! Schrijf je nu in!